Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyiket látnátok szívesebben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket látnátok szívesebben?

Figyelt kérdés
Ha valaki minden héten kétszer berúgna a haverokkal, vagy minden nap 2-3 órát játszana a számítógépes játékokkal?

2021. júl. 31. 13:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Felőlem lehet mindkettő, csak szépen bánjon velem és fogadja el az előnytelen külsőmet :(
2021. júl. 31. 13:52
 12/25 anonim ***** válasza:
Mert több férfi nincs ;))
2021. júl. 31. 13:59
 13/25 anonim ***** válasza:

2xeri berugast vállalom inkább a haverokkal!!!

Párom bátyja is "csak" pár órát játszik a gépen naponta.... Hát láttam eleget hogy megy ez...

Kutyámat se adnám ezeknek a felnőtt gyerekeknek

2021. júl. 31. 14:27
 14/25 anonim ***** válasza:

Én ellenmondok Neked.

Én nem iszom és nem járok el a haverokkal a kocsmában.

Viszont játszom otthon, lehet néha több órát is, de miért! Ha a párom itthon van és dolgozik, akkor jobb, ha nem is szólok hozzá, mert akkor belezavarok a gondolatmenetébe, ezért félre szoktam vonulni, hogy tudjon dolgozni. Ha már több órája dolgozik, akkor megszoktam zavarni egy pohár itallal vagy kávéval azért, hogy pihenjen az agya.

Ahhoz, hogy én elfoglaljam magam, ezalatt az idő alatt játszani szoktam és eddig több év alatt bevált.

2021. júl. 31. 14:33
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Hálistennek nem csak ez a 2 férfi van a világon.... Egyiket sem választanám
2021. júl. 31. 14:37
 16/25 anonim ***** válasza:

Milyen játékokkal játszik? Ha sztoris kaland játékokkal, esetleg nyomozós, vagy horror, akkor én simán ezt választanám. Bár azért remélem nyaralni el lehet menni enélkül is, majd bepótoljuk a játékot, amikor több idő van rá. De alapvetően szórakoztat az ilyesmi, kb mint a sorozatok, vagy a filmek, szóval számomra nem hátrány, ha nem hat ki negatívan a munkájára. Viszont a háborús, illetve az mmorpg-k annyira nem az én világom. De biztos találnánk kompromisszumot.

Szerencsére párom is szeret játszani, bár jóval ritkábban szokott. De a witcher 3-at is kivittünk a kiegészítőkkel együtt kétszer, meg elég hosszú azért a lista :D

2021. júl. 31. 14:39
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy játszik, hogy szabadidőben, amikor én is mást csinálok, nem zavarna. De volt itt az oldalon kérdés, hogy asszem 8 órát akart játszani, a nő meg kb arra kellett, hogy alvás előtt megdugja... Ez kiábrándító.

Viszont onnan tudod, hogy egy ember rossz, hogy két kupac szart kínál fel elfogyasztásra, bizonygatva, hogy az ő kupaca kisebb, és figyelmen kívül hagyva, hogy valaki egyáltalán nem akar szart etetni a másikkal.

2021. júl. 31. 16:34
 18/25 anonim ***** válasza:
46%

Gondold már végig. Általában az emberek 8-9 órát dolgoznak, plusz amire hazaérnek, gondolom vásárolni is kell, stb. Este hatra hazaér, játszik két órát, megnézi a TV híradót, fogat most, megprütyköl, majd alszik. Ez az egyik variáció.

A másik meg részegen jön haza mondjuk kedd és csütörtök és még prütykölés sincs, boltba biztos nem ment el, szóval használhatatlan. De amúgy ezek az emberek nehezen bírják ki, hogy ne igyanak meg a többi napon egy-két üveg sört. A szomszéd pont ilyen, 2-szer haverokkal kocsma, minden nap egy rekesz sör be van készítve a lába mellé.

2021. júl. 31. 17:16
 19/25 anonim ***** válasza:

Jobbnál jobbak 😂😂

Egyiket sem választanám 🤮

2021. júl. 31. 17:24
 20/25 anonim ***** válasza:
Mert a netflix, meg a telefon nyomkodás az más, mint a játék? :D
2021. júl. 31. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!