Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szégyen az ha bejöttem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyen az ha bejöttem egy lánynak de nem mertem lépni?

Figyelt kérdés

Nekem is tetszett nagyon, túlságosan is, nem mertem kezdeményezni. 20-as éveim elején vagyok és nem volt még barátnőm, szóval tapasztalatlan is vagyok.

Lúzernak tarthat a lány?

Most újból egyedül van, ha erőt veszek magamon és határozottabb leszek ezek után adhat esélyt?

2021. júl. 29. 21:20
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Próbáld meg, mit veszíthetsz?
2021. júl. 29. 21:28
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Nekem az elmúlt 2 hónapban volt ilyen vagy háromszor de egyszerűen nem tudok zsigerből elkezdeni beszélni köszönésen kívül...
2021. júl. 29. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Nem szégyen, kösd fel a gatyád!
2021. júl. 29. 21:29
 4/8 Ramos ökle ***** válasza:
86%
Szerintem inkább te tartod magadat annak. Ha ezt sikerül ledobni, akkor nem lesz gond.
2021. júl. 29. 21:41
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Inkább hagyd, úgy is visszautasít. :)
2021. júl. 30. 00:01
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
Mindegy, hogy szégyen vagy sem. Lehetőséged most van, ha nem próbálod meg, akkor le fog rá csapni valaki más és sirathatod életed végéig.
2021. júl. 30. 00:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy hogy van-e valakije, de ha annyira különleges számodra az a lány akkor is érdemes egy próbát tenni ha van mellette valaki. Főleg ha úgy hogy látod hogy kölcsönös a vonzalom.

Addig élj a lehetőséggel, amíg lehet,mert ha nem próbálkoztal nála és azt gondolja nem kell neked, mással fog foglalkozni.

2021. júl. 30. 14:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarod életed végéig önmagadat hibáztatni a tehetetlenséged miatt akkor kezdeményezned kell

Esélyes hogy elszúrod, és nem lesz túl szép emlék, de hidd el: sokkal jobb és könnyebb lesz utána

Utána ugyanis az lesz benned hogy te megpróbáltad, csak nem jött össze, és nem az hogy képtelen voltál megtenni, és utóbbi egy önemésztő dolog, míg előbbitől megkönnyebbülsz

2021. júl. 30. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!