Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi a tökéletes magasság?
Figyelt kérdés
Esetleg ha a magasságotokat és korotokat megadnátok azt nagyon megköszönném.2021. júl. 28. 15:23
11/12 anonim válasza:
156 cm-sként nekem / az én ízlésemnek 171-175 a felsoroltból az ideális, de ez nem azt jelenti, hogy csak azt tudom elfogadni. 161-2 felett már OK. Exem 185 cm magas volt... sokkal magasabbal már furcsa lenne (nem kinézetre, inkább a "logisztika" része)
12/12 anonim válasza:
Férfiként válaszolok:
Szerintem 5-15 cm magasságkülönbség KELL a férfi javára. Ez mindkét félnek ideális. De valahol 12 centi azt hiszem az átlagkülönbség a férfi és női átlagmagasság között. Szóval az kb. az ideális...
De vicces módon minden apró nő iszonyat magas férfiakkal van, és minden 170+ magasságú nő vele egymagassal.
A nők még ebben SEM tudnak reálisan, normálisan választani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!