Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 4 éve plátói szerelem, sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 éve plátói szerelem, sosem fogok tudni túllépni?

Figyelt kérdés

Nagyon szenvedek.

Anno megtetszett egy pasi, mint a filmekben, totál megfogott engem. Nagyon bámult meg nézett, én meg ráköszöntem és egy találkáig jutottunk.

Kínában kapott egy nagyon nagy állásajánlatot, ami ideiglenes munka volt. Legalabbis én ennyit tudtam. Aztán kilépett az életemből, nem válaszolt az üzeneteimre. Aztán fél év múlva írt, válaszoltam és nem reagált.(szerintem részegen írt).

Eltelt majdnem két év és NAGYON szenvedek. 28 éves vagyok, tehát nem gyerek. Voltak már kapcsolataim az életben, és most is próbálok ismerkedni, eljárok, programozok, dolgozom, tanulok, és minden nap eszembe jut a srác. Az utcán sokszor azt hiszem őt latom, és ez BETEGES. TUDOM, hogy az, ezért kérem a tanácsotokat. Nem akarok többet szenvedi, szeretnék túllépni, de ilyen meg sosem történt velem. Anyukámmal nagyon jóban vagyok, és ő is látja, mennyire kivagyok.

Próbálkoztam más pasikkal azóta, de semmi érzelem nem alakul ki részemről más iránt, így dobtam a pasikat mert csak velük tolok ki

Tisztában vagyok vele hogy a pasi nem akar tőlem semmit, de nagyon szenvedek lassan két Eve.

Minden tanácsot orommel fogadok.

2021. júl. 27. 12:10
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Nyugodtan szenvedj tovább. :)
2021. júl. 27. 13:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem a pasiba vagy szerelmes ( hiszen nem is ismered), hanem magába a szerelembe, vagy a mi lett volna ha ábrándba. Hogy is mondjam, rá vagy feszülve az elképzelt ideálra, és erre a szerencsétlenre vetíted rá. Van vmi kifejezés erre, de most nem jut eszembe.

Lehet, h a fickó valójában tök uncsi, büdös a szája, stb, és lakva 2 hét alatt kiábrándulnál. De nincs, nem is volt lehetőséged megismerni, ezért "úgy maradtál" ...a mesebeli résznél.

Ismerkedj, nem lehet akarni vki mást megszeretni, de adj ennek is esélyt.

2021. júl. 27. 13:23
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ideje lenne mar kiabrandulni. Nem teged akar, nem teged valasztott. Eleg nagy luxus, hogy az eleted kb 28000 napjabol mar tobbszazat kidobtal ra. Ki fogja ezt neked visszaadni? Nyilvan senki. Mennyit akarsz meg lehetetlen celokra forditani?
2021. júl. 27. 14:09
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
ne na.... egy találka nem elég hogy beleszeress....remélem tudod.
2021. júl. 27. 14:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen a még ismeretlen Igazi után sóvárogsz és egyelőre ez az illető testesíti őt meg.
2021. júl. 31. 22:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!