Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi magas, jóképű,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi magas, jóképű, az sem baj, ha drogos, függő, problémás, akkor is mindig lesz barátnője?

Figyelt kérdés
Mindig lesz olyan normális, csinos nő, aki meg akarja menteni?
2021. júl. 26. 07:26
1 2
 11/19 anonim válasza:
56%

7, Nagyon szívesen ;)

Annyit még hozzá tennék hogy azért nem mindegy hogy milyen drog.

Vannak nagyon sokan akik füveznek, és ezek közül vannak olyanok is - akiknek ez nem okoz komoly problémát az életében.

Van akinek van barátnője, de olyan is van - aki egymagában szív már sok-sok éve, és keményen fű függő.

Vannak olyan párok is akik meg együtt szívnak.

Sokat ismerek akik keményebb szerektől drogfüggők, de ezt nem ismerik be. Viszont a szerhasználatuk igencsak problémás. Így is sokan vannak párkapcsolatban. Viszont aki rendszeresen nyom magába szintetikus szereket, abból előbb-utóbb baj lesz. Max majd 40 éves kor után - amikor nem bírja már úgy a szervezet a 140-es pulzust, és az eget verő vérnyomást.

Meg vannak akik igazán súlyosan függők. Most aki pl heroint injektál magába - az tudja hogy ez az egész nem egy élet-biztosítás. Ezen a szinten gyakorlatilag az ember bármikor belehalhat. Ezt persze tudja is aki ott van. Viszont egy ilyen életmód mellett már kevesen akarnának barátnőt - mert a függőség olyan súlyossá vált - hogy a használó gyakorlatilag lemondott az életéről.

Persze ahány ember, annyi út. Viszont nagyon nem mindegy hogy ugye kinek mi van az életében.

Viszont nem attól lesz - vagy nem lesz, barátnője valakinek hogy anyagozik - vagy sem. Az a lényeg hogy milyen alapból a személyisége. A függőség csak egy betegség, ami az alap személyiségre épül rá. Ha valaki olyan annak függőként is lesz. Míg aki meg amolyan annak full tisztán sem.

2021. júl. 26. 08:56
 12/19 anonim ***** válasza:
36%

Én is azt hittem hogy értelmes, iskolázott nőknél így van! Aztán a volt párom lelépett mellőlem egy drogos munkakerülő miatt. Persze azóta már szenved, de nem tud kilépni a bűvköréből. Én egy közgazdász vagyok, saját könyvelő irodával, ami jól is megy. Van saját lakásom, autóm. Meg volt mindenünk. A párom azzal indokolta hogy neki kell a pezsgés, neki kell egy igazi domináns férfi. Oké, akkor menj. Ha az amit tettem kevés volt, mehet.

Most egyedül fizeti az albérletét, a drogfüggő munkanélküli szuper pasiját eltartja, aki nála lakik, délig döglik az ágyba. Persze magas, barna adonisz. Gondolom óriási a farka is, egy nőnek kell ennél több? Na igen, jókat lehet mellette szenvedni, ez még nagyon fontos!

2021. júl. 26. 09:00
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Esküszöm, az ilyen jellegű kérdéseket NEM ÉRTEM!

Kérdező! Gondolom nem az űrben élsz, és egy távcsőből nézed az emberiséget, hanem itt töltöd a mindennapjaidat az emberek között.

Könyörgöm, hát csak le tudod vonni a következtetéseket a saját önálló tapasztalataid alapján! Az alapján mit láttál? Mit mondanál?

Komolyan a saját tapasztalatataidat háttérbe szorítva inkább hallgatsz anonim felhasználókra, akik között jórészt eleve egy nagy kamu? Nőnek kiadott férfiak és a többi.

Légy már nagyfiú és merj már saját véleményt alkotni a saját kézből származó megfigyeléseid alapján!

2021. júl. 26. 09:22
 14/19 anonim ***** válasza:
62%
Az ilyeneknek mindig van nője, úgyhogy igen.
2021. júl. 26. 11:11
 15/19 anonim ***** válasza:
68%

Egyik haverom régebben sokat anyagozott, de ragadtak rá a nők és igen mindenki meg akarta menteni, fizették a szállását, kajáját, ruházkodást, sőt költőpénzt is kapott.

40-hez közel már megkopott erősen a bája, de már nem anyagozik és van egy gyönyörű szép 28 éves nője.

2021. júl. 26. 11:55
 16/19 A kérdező kommentje:

A rám fröcsögőknek: nős vagyok, rendezett családdal, mindig volt barátnőm is, mielőtt megnősültem, tehát ez nem téma.

EGY CIKKET olvastam és kiváncsi lettem. Ez az incelezőknek szól😄

2021. júl. 26. 12:55
 17/19 anonim ***** válasza:
32%
onkritikas?
2021. júl. 26. 13:03
 18/19 anonim ***** válasza:
83%

16, a nők azonnal vad incelezésbe kezdenek, ha számukra kellemetlen téma kerül elő, ez nem a személyed ellen szól.

Nyilván nem szeretik, ha szembesítik őket azzal, mennyire felszínesek és a jó külsőért bármi felett szemet hunynak.

2021. júl. 26. 14:16
 19/19 anonim ***** válasza:
76%
18. Pedig teljesen igazad van! A külső kérdését azért lépik át, mert az természetes hogy jól nézzen ki a pasi. Magas, sportos, barna, jóképű... Alap.
2021. júl. 26. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!