Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor követi majd le a társkeresési piac a munkaerőpiaci változásokat?
Egy melós ma már jobban keres mint egy sima diplomás.
Mikor jön el végre az idő, hogy a nők is felismerjék ezt és mi melósok büszkén felvállalhatjuk előttük, hogy kétkezi munkából élünk?
Nem azért szégyellik "a melóst" a barátok előtt, mert "melós", hanem mert esetleg a kapanyél esik ki a szájából, meg elhiheted, hogy miután Judka lenyomott 12 órát valahol, semmi kedve otthon még kiszolgálni a munkában megfáradt urát. Judka is megfáradt a munkában. Azok a melósok, akikre a fentiek nem jellemzőek, általában találnak is párt.
Az meg, hogy anyagilag jól járna... Lehet, ha beállna házvezetőnek/pszichológusnak/kurvának, jobban keresne, mintha egy prolival kellene együtt élnie, és akkor a három közül csak az egyik területet kellene maximálisan elvégezni, míg a proli otthon mindhármat elvárja.
Attól, hogy munkás valaki, nem feltétlen kell prolinak lenni. Az én exem is kétkezi melós, ahogy én is az vagyok. Értelmes dolgokról tudtunk beszélgetni, nem hagyta, hogy rám maradjon a háztartás, nem zavarta, hogy jobban keresek nő létemre. Egy arany ember, mindig szeretettel gondolok rá, nagyon szerencsés az a hölgy, akivel később családot alapít (ezért mentünk szét, én nem akarok gyereket, az elején ő sem akart, de meggondolta magát, én meg nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!