Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi esélye van egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélye van egy ilyen pasinak legalabb szexkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Nem jóképu, nem jól öltözött, 160 cm magas, alkalmi munkákból él, 47 éves.

Viszont nagyon lelkes, mindenre kapható, szereti a szexet, es jó az ágyban, barátságos, egy nap többször birja, szereti a nöket, kimutatja a rajongasat

Ne írjatok privátot, mert nö vagyok, csak kiváncsi vagyok, hogy egy ilyen pasinak akit nemreg ismertem meg, milyen sanszai lennenek másnál

2021. júl. 24. 20:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%
nálam semmi esélye.
2021. júl. 25. 04:49
 12/19 anonim ***** válasza:
78%

😀.

Úgy írtad,hogy "legalább szexkapcsokat",mintha azt könnyebb lenne létrehozni. Hát el kell keserítselek,számodra az lehetetlen kategória. A párkapcsolatra kicsi az esély,de ott legalább lehet esély.

2021. júl. 25. 08:52
 13/19 anonim ***** válasza:
36%
12 Bocsi,nem jól írtam. Tehát az "ismerősődnek" nincs semmi esélye...😀
2021. júl. 25. 08:54
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Mennyi aranybányász ribi?!
2021. júl. 25. 08:56
 15/19 anonim ***** válasza:
82%
#14 azert mert te wgy alulmeretezett, iskolazatlan paraszt vagy,meg nem kell azokat a noket leribizni, akik tobbr3 vágynak egy igazi luzernel
2021. júl. 25. 10:14
 16/19 anonim ***** válasza:
67%
Ne az itteni válaszokból indulj ki, mert ennek a 90%-a rosszindulatú csak. Ilyen írott tulajdonságok alapján lehetetlen eldönteni, mert nem látjuk mögötte az embert. Mindenki ízlése más, aki neked átlagos, lehet valakinek álmai pasija. Én azt javaslom, ha gondolkodsz rajta, vágj bele aztán ha nem megy akkor még mindig el lehet hajtani.
2021. júl. 25. 11:07
 17/19 anonim ***** válasza:
79%
Gyakorlatilag amit pozitívumként próbáltál kilométerekig leírni, az az, hogy nagyon akar már dugni, és ezért akár le is menne pincsibe. Az azért a legtöbb nőnél nem pozitívum, sőt. És ez azzal kombinálva, hogy nem is néz ki jól, idős is, alacsony is, nincs pénze... ha egy nála még sokkal rosszabbul kinéző nőnél próbálkozik, akinek a kis pénzéből fizetne vmit, talán.
2021. júl. 25. 17:38
 18/19 anonim ***** válasza:
42%

15: "te wgy alulmeretezett, iskolazatlan paraszt vagy"

A stílus maga az ember...

2021. júl. 25. 18:22
 19/19 anonim ***** válasza:
82%
18: bagoly mondja verébnek... (ribizni mást a stílus tetőfoka)
2021. júl. 25. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!