Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon szánalmas húzás lenne tőlem?
Ha sohasem ér rád, szerintem hagyjad, ne mondj neki semmit a másik lányról (max ha szóba kerül), mert felesleges, inkább az új lánnyal foglalkozz.
30N
Csak tamadasi feluletet adnal vele
Ez maganugyed.
Hagyd a csajt, kezd el meg ismerni a másik csajt, ne foglalkozz az elsővel.
Sajnos ha az első csak ennyi energiát fektet beléd akkor felejtős a történet, esetleg évek múlva lesz eséj ha változik, ha nem akkor nem,ennyi. 35f
Szóval a csaj még egy személyes találkozóra sem volt képes veled. Miért kéne az ő engedélyét kérni ahhoz, hogy mással randizz? Én ebből nem csinálnék ügyet, és ha még neki állna feljebb, akkor megmondanám, hogy ez a csaj akart velem találkozni, te meg nem. Ennyi. Nem is szólnék róla, de ha szóba kerül, akkor nem tagadnám le.
Én randizgattam egyszerre több férfival is, amíg az egyik komolyabbra nem fordult. Utána a többit persze leépítettem. Amíg ki nem mondjuk, hogy együtt vagyunk, addig nálam ez kölcsönösen rendben van.
De így, hogy még nem is találkoztatok, ne érdekeljen a véleménye. Te sem tudod, hogy mit csinál, amikor nem veled írogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!