Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a bunkó, alpári személyiségű emberek könnyebben találnak barátnőt, társat mint a normális értelmes gondolkodással, mentalitással és értékrenddel rendelkező férfiak?
11
Neked milyen belső értékeid vannak a szürkeegér nőddel és szeretőddel, mesélj már.
amúgy kérdező te is lehetsz deviáns mivel még nem volt kapcsolatod, és kapcsolatban jön ki igazán az ember valós személye.. tudod ez olyan , hogy 13 éves koromig azt mondtam soha nem iszok alkoholt mert az rossz, aztán 15 évesen meg már bele mentem .. tehát sokáig prédikálunk vízet, amíg el nem kezd a végén a bor ömleni és mint tudjuk sok emberre rossz hatással van az alkohol..
minden szűz fiú azt állítja mekkora férfi lenne egy kapcsolatban, de ezek olyan tapasztalat nélküli viziók a fejben.. mint amikor látsz egy könnyűnek tűnő munkát és azt mondod, ne nevettes ezt bárki megtudná csinálni aztán amikor neked kellene akkor 1 hét után ver az ideg ..
17-es, nem, a normális alatt normális kinézetű férfit értünk akinek nincs testi hibája vagy előnytelen külseje.
Bár itt inkább ahogy a kérdésben írtam a belső tulajdonságokról, mentalitásról, értékrendről, gondolkodásról van szó és nem a külsőségekről.
18-as, miből gondolod hogy nem volt kapcsolatom? Volt párkapcsolatom, több is igaz, komolyabb, hosszabbtávú csak egy.
Írtad hogy rossz hatással van az emberekre az alkohol. Nekem a családban több családtagomnak, nagyszülőnek, szülőnek is volt alkohol problémája, egyikőjük ebbe is halt bele. Én is örököltem ezt a fajta alkohol szenvedélyt, fiatalabb koromban többször be is rúgtam, igaz sosem váltam alkoholistává csak nehezen tudtam megállni a mértékletességet. Idővel mégis sikerült ezt legyőznöm magamban, egyáltalán nem kívánom az alkoholt így évek óta egyáltalán nem is iszom. Rajtunk múlik a döntés hogy az adott káros szenvedélyünket le tudjuk-e győzni magunkban vagy önpusztító életmódot folytatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!