Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért követelnek hűséget a pasik szexkapcsolatban?
Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 16:30
21/31 anonim válasza:
Mi lenne, ha úgy gondolkodnál, hogy nem akarsz szexkapcsolatot? Ha valaki komolyan gondolja veled, akkor feltételezi, hogy nem dugsz orrba-szájba bárkivel..
Nem csak a szexpartnered okoz itt problémát, hanem akivel tartósan tervezel! Mert ha te így állsz hozzá, akkor valószínű szóba sem áll veled.
22/31 A kérdező kommentje:
Nyílván a magánügyeim nem mondom el neki!
2021. júl. 19. 17:54
23/31 A kérdező kommentje:
Meg senkinek se!
2021. júl. 19. 17:55
24/31 A kérdező kommentje:
Aki egyből kötődik az beteg ember!
2021. júl. 19. 17:56
25/31 anonim válasza:
Ne feküdj le olyannal, aki elvárásokat támaszt, és ne kezd kapcsolatba azzal, aki ugyanezt megteszi. Nagyon szűk keresztmetszet, de próbáld kivitelezni.
26/31 A kérdező kommentje:
Ja. Szűk. Be is fog pókhálósodni! XD
2021. júl. 19. 18:09
27/31 anonim válasza:
Velem nem akarsz szexkapcsolatot? Én meg nem találkoztam olyan nővel, aki csak azt akar.
28/31 anonim válasza:
Egyébként kérdező én is hasonló helyzetben. 😀 Én kapcsolatot keresnék de azt senki nem akar csak szexet. Volt, hogy belementem de közben keresgettem és nem tetszett neki, hogy miért párhuzamosan többel. De hát mondta, hogy csak szex akkor nem értem, hogy miért zavarja ha mással is ismerkedem közben?
29/31 VincentLaw válasza:
Na az ilyen nőktől óvjon meg az élet.
30/31 anonim válasza:
Én nem követelek hűséget, akkor lesz szex? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!