Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen bevállt csajozási...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen bevállt csajozási módszereket ismertek?

Figyelt kérdés

Például kávézóban vagy boltban valakit leszolítani az jo? Xe mit érdemes mondani?

Vagy facebookon írni ismerős ismerősének? Erre valami jo duma?

Vagy pl. ismerős lánynál hogy érdemes bepróbálkozni hogy nyitott e kapcsolatra?

Koszi

F

2021. júl. 16. 22:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nézz jól ki.

Pl. Tengerpart szórakozóhely. Fűztem egy csinos nőt. 2 méterrel arréb volt egy nálam sokkal csóróbb srác ( ruházat alapján ) viszont 10 évvel és 20 kilóval kevesebb volt nálam. Nő odament hozzá. Szinte könyörgött neki, pedig a srácot szemmel láthatóan nem érdekelte.

2021. júl. 17. 01:31
 2/12 anonim ***** válasza:
90%

Önismeret alapú viselkedés.

Őszinte, nyitott kommunikáció.

Függetlenség.

Stb.

2021. júl. 17. 06:19
 3/12 anonim válasza:
100%
Hát férfiként annyit tudok mondani, hogy mindig akkor voltam sikeres, amikor sportos és igényes voltam, mikor elhízott vagy csak úgy simán puhatestű akkor csak kudarc
2021. júl. 17. 06:45
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Legyél jelen az életében
2021. júl. 17. 07:25
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
Jól kell kinézni vagy gazdagnak kell lenni. Legjobb, ha mindkettő.
2021. júl. 17. 08:20
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen a sportos kinezettel egyetértek. De sajnos akkor meg csak r.bancokkal akadtam ossze valamiert.
2021. júl. 17. 09:54
 7/12 A kérdező kommentje:
4es - egy kicsit reszletesebben leirnad hogyan érted ezt?
2021. júl. 17. 09:55
 8/12 anonim ***** válasza:
1: Ha ezt tudtam volna 10 éve, part menti szórakozóhelyekre mentem volna. Natural testépítő szinten néztem ki, sosem volt egy randim sem, 0 érdeklődés.
2021. júl. 17. 11:07
 9/12 anonim ***** válasza:

Önbizalom, magabiztosság, közvetlen és laza személyiségtípus, megfelelő beszédkészség, érdeklődési körök szélesítése, ápolt és igényes megjelenés, megfelelő, stabil háttér, határozott, de egyben nyugodt fellépés és lelkiállapot, némi humorérzékkel megáldva. Ha ez így megvan, már csak keresned kell a lehetőségeket és utána merj lépni.

Hogy honnan gondolom mindezt? Viccen kívül én egy önbizalomhiányos, határozatlan, merev srác voltam és vagyok, az ápoltságon kívül a leírtaknak mind az ellenkezője, sose volt érdemleges párkapcsolatom, minden bizonnyal egy darabig ez így is marad. Egyszerű a képlet.

2021. júl. 17. 11:22
 10/12 A kérdező kommentje:

9es: Nekem volt nehany sikerem a nőknél de érdemleges parkapcsolatom nekem sem volt.

Viszont van egy bátyám aki alacsonyabb nálam.. nem sportol... nincs stabil háttere (nekem van) es mégis vonzódnak hozza a csajok. Pedig még önbizalma sincs!! De ez valami vele született dolog , kémia...

2021. júl. 17. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!