Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok / nok, ha nagyon magamnak valo vagyok, akkor hogyan tudnek normalis kepet kesziteni tarskereso appokra? F
Figyelt kérdés
Tukor elott pozolas meg a szelfik gondolom nem tul megnyeroek egy ferfi reszerol, de ha nincsen olyan ismerosom / baratom eppen, aki tudna rolam kesziteni kepeket, akkor hogyan alljak neki, hogy ne ugy tunjon, mintha en csinaltam volna azokat? Vagy hogyan csinaljak olyan kepet magamrol, ami nem gaz?2021. júl. 15. 19:21
1/9 anonim válasza:
Profi fotós? És akkor még jók is lesznek a képek. Mondd neki, hogy mire kell, úgysem ismered, csak a pénzért fotóz le, és kész.
2/9 anonim válasza:
Ha a városban külföldi turista meg tud kérni, hogy fotózzam le őt/őket, neked még idegennyelv-tudás sem kell ilyen kéréshez.
3/9 anonim válasza:
Hol laksz?
Menj el valamilyen nevezetességhez és fotóztasd le magad egy másik turistával.
4/9 anonim válasza:
Megkérsz egy szép lányt, hogy fotózzon le, egyből szóba is elegyedhetsz vele, meg is van oldva a társkeresés. 🤓
5/9 anonim válasza:
Van időzítő is a kamerán, beállítod egy jó helyre és kész. Ha nagyon nem szeretnél senkit se megkérni.
7/9 anonim válasza:
Én az időzítő + hagyományos állvány kombinációt javasolnám, és esetleg fekete-fehér fotót, afféle vintage stílusban. Mintegy mély, lelkizős ember hatását keltve.
8/9 anonim válasza:
Van telóhoz használható állvány, meg a telón lehet időzítővel képet készíteni.
9/9 anonim válasza:
Ha annyira magadnak való vagy, miért akarsz társat keresni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!