Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mire gondolnátok, ha társkeresőn ez lenne kiírva a férfi adatlapjára?
Amúgy egy nagyon charme-os alpha kinézetű és beltulajdonságú pasi gentlemanről van szó. A profile képén dögös mosollyal néz a kamerába a ray ban napszemüvege mögül, a mottója pedig ez:
"Jöttek hozzá sexy ladyk Kassáról és Lőcséről,
Hogy photot készíthessenek a fél méteres lőcséről!"
Nem.
De én már nem is ő vagyok 😃
omg
Impostorok járnak az oldalon. Mindenkinek kellene egy bossy alpha male, aki megvédi a jealous népségtől.
Nincs is 😜
És amúgy is, lenne szíved egy asszonyságot meginvitálnod ilyesféle igazságtételre?
Úgy látom, egész szépen össze jöttünk hárman mi fehér népség, hogy finom szavakkal megszóljuk gondolatainkat. Főleg előttem szóló hölgyleány 🤣
De ha te is nőiszemélynek érzed magad, lovagként szóló beszédpartnerem, azt hiszem ki kell állnom a harcba, hogy megvédjem magamnak charmeos alfamale kérdezőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!