Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy a kínai kutatóknak hála végre családot alapíthatok majd önnön magammal?
Így végre véget ér a kínkeserves randik kora.
A nők kevesebb férfit alázhatnak majd meg.
33 F
Nekem is, neked is, igazából bárkinek.
Megmenthet a borzalmas párkapcsolatoktól, szerelmi csalódásoktól, fájdalmas válásoktól.
Ebben a kísérletben jó ideig össze voltak varrva a patkányok szó szerint. Valamint ha elolvastad volna a cikket, nem csak a címét akkor láthatod, hogy ahhoz, hogy a hím teherbe essen az átültetett méhével az kell, hogy a hímivarszerveket eltávolítsák, valamint hogy közös keringése legyen egy vemhes nősténnyel.
Szóval ha szülni akarsz, előbb kiherélnek, majd összevarrnak egy terhes nővel. Incelként hogy bírnád ezt?
Amúgy a sikerességi arány 3,6 százalék, szóval megbízható kínai minőségű. Ha neked ez megér annyit, hogy levágják a farkad, nekem okés, de hogy hol fogsz ehez női partnert találni, aki összevarrja magát veled hónapokra, ötletem sincs.
Nyílván nem kell összevarva lenni. Azösszevarrás lényege az volt, hogy legyen anyagtranszport a nőstény patkány és hím patkány között. Így átjutottak a hormonok és egyéb hasznos anyagok amik a sikeres terhességhez kellenek.
Ez összevarrás nélkül is működne megfelelő hormonkezeléssel pl infúzióra kötve.
Akkor szülnék patkányembert.
Szecskamester is menő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!