Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves szűz férfinak már mi jut csak a Dunába ugrás?
Csúnya férfiből később se válik Brad Pitt. Elkezd kopaszodni, elhízni stb. Mutass már egy incel kinézetű pasit, 18-as, akiből Ryan Gosling lett 40-50 évesen.:D 1 a milliárdból, esetleg.
Ilyenekkel nyugtatják magukat a nyominger pasik, ahogy a kövér nők meg "rajtam legalább van mit fogni" dumával. :D
Amelyik pasi sármos 30,40 vagy 50 évesen, az 20on évesen se volt csúnya. Példának ott van Dancsó. Viszont szarból nem lehet várat építeni.
Férfiak többségénél is azt látom, hogy akit tinédzser koromban helyesnek tartottam, az 26 éves korára vagy elhízott, vagy megkopaszodott.
Az elég béna aki 26 éves korára lerobban.
Vegyük az én példámat: 18 évesen egy szál bél voltam, 190cm magassághoz kb. 60kg, arcra úgy néztem ki mint egy kislány, mivel szüleim nem tehetősek ezért kínaiból öltözködtem, a hajamat ismerösünk nyírta 800ft-ért, stb.
26 évesen sportos testalkatom volt (mivel 20 évesen elkezdtem edzeni), az arcom is sokat változott az edzés hatására plusz az arcszőrzetem is megerősödött, mivel már dolgoztam a fizetésemből tudtam vásárolni minőségibb, divatos ruhákat, meg el tudtam menni havonta 2 alkalommal barberhez
Az első barátnőm 26 évesen volt, egy olyan nő akire minden férfi csorgatja a nyálát
Lehet hogy aki 18 évesen szépfiú volt és mindent megkapott a szüleitől az elkényelmesedik és lerobban. De aki szarul nézett ki az mindent megtesz azért hogy rendbe rakja magát.
12.aki lepontozott mondja már el miért?
vagy szerintetek tényleg hlaálos a dunába ugrás? most komolyan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!