Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 évesen soha nem volt barátnőm nem szexeltem, nem tudok egyszerűen élni, miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
Válhat még belőlem normális ember? Arra gondoltam bulizni kéne járni és valami csaj összejönne de nagyon össze kell szedni akkor magam bulizni se tudok.

2021. júl. 10. 22:11
 1/7 A kérdező kommentje:
Most is buli van a szomszéd kocsmában ez az egyetlen szórakozó hely itt. Hallok mindet de nem merek átmenni soha nem is voltam normális vagyok??
2021. júl. 10. 22:14
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Barataid vannak? Menj el egy baratoddal.
2021. júl. 10. 22:36
 3/7 anonim ***** válasza:
33%
Ma kb esélytelen szexelni, mivel az online dating tönkretette a férfiak és nők közötti kapcsolatot. Pár éve viszont még simán lehetett. Utólag azt mondom, szerencsém volt, hogy lefeküdtem azzal a két kövér nővel...
2021. júl. 10. 22:57
 4/7 anonim ***** válasza:
31%

Nem vagy normális.

És lefőtt a caffe neked 29 évesen tapasztalatlan pasikent.

L

2021. júl. 10. 23:26
 5/7 anonim ***** válasza:
36%

A mai társadalomban szignifikánsan megnőtt a szexuálisan nem aktív férfiak száma az alsóbb korosztályban és még messze van a vége ugyan is egy erősen felívelő ágban vagyunk.

Google-en rá is tudsz keresni ahol konkrét számadatokat is írnak. A nőket viszont ez nem fogja meghatni. Az online ismerkedés mindent tönkretett. A nőkbe eleve bele van kódolva hogy a legjobb pasikat keresik ösztönösen.

Az internet meg kb végtelen lehetőséget biztosít nekik. Menj fel TikTok-re és látod a jövőt. Egy nő kb semmit sem csinál azon kívül hogy létezik ott. Kicsit mozog egy 15 másodperces videóban amit még táncnak sem lehet nevezni és több ezer pasi nyáladzik a képernyőre. Túlzottan is értékesnek hiszik magukat/aránytalanul felértékelődtek.

De ez van ilyen a mai világ. Inkább önmagadat fejleszd először jobban jársz majd utána esetleg jöhet a csajozás dolog.

2021. júl. 10. 23:55
 6/7 anonim ***** válasza:
68%

a szex nem nagy dolog ki próbáltam 2 prostit az egyik átlagos a másik mondhatni fullos tökéletes annyira egyikkel sem volt jó hogy hű

ha.

2021. júl. 11. 08:51
 7/7 anonim ***** válasza:
93%
Jesszus, hogy összehordta a szél a frusztrációt ide már megint.
2021. júl. 11. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!