Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 évesen soha nem volt barátnőm nem szexeltem, nem tudok egyszerűen élni, miért vagyok ilyen?
Nem vagy normális.
És lefőtt a caffe neked 29 évesen tapasztalatlan pasikent.
L
A mai társadalomban szignifikánsan megnőtt a szexuálisan nem aktív férfiak száma az alsóbb korosztályban és még messze van a vége ugyan is egy erősen felívelő ágban vagyunk.
Google-en rá is tudsz keresni ahol konkrét számadatokat is írnak. A nőket viszont ez nem fogja meghatni. Az online ismerkedés mindent tönkretett. A nőkbe eleve bele van kódolva hogy a legjobb pasikat keresik ösztönösen.
Az internet meg kb végtelen lehetőséget biztosít nekik. Menj fel TikTok-re és látod a jövőt. Egy nő kb semmit sem csinál azon kívül hogy létezik ott. Kicsit mozog egy 15 másodperces videóban amit még táncnak sem lehet nevezni és több ezer pasi nyáladzik a képernyőre. Túlzottan is értékesnek hiszik magukat/aránytalanul felértékelődtek.
De ez van ilyen a mai világ. Inkább önmagadat fejleszd először jobban jársz majd utána esetleg jöhet a csajozás dolog.
a szex nem nagy dolog ki próbáltam 2 prostit az egyik átlagos a másik mondhatni fullos tökéletes annyira egyikkel sem volt jó hogy hű
ha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!