Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jófiú vs rosszfiú. Menjek az eszem után és mondjak le a szenvedélyről?
Tudom most nagyon le fogtok szólni, de valahogy ösztönösen az idióta farok pasikhoz vonzódom, velük brutál jó a szex általában és izgalmasak. Viszont már nem 16 éves vagyok, így huszonévesen józan ésszel gondolkodva egy rendes kedves jófiúhoz kéne feleségül mennem. De velük a szex nem annyira jó, általában teljesen átlagosak az ágyban, nem olyan szenvedélyesek, nem igazán vevők az én vágyaimra (bdsm). De tudom, hogy hosszabb távon az ilyen férfiak mellett kell lennem, viszont nekem baromi fontos a jó szex egy kapcsolatban.
Gondolom nem vagyok ezzel a dilemmával egyedül, mert sokszor hallom főleg férfiaktól, hogy otthon nincs szex vagy béna és emiatt szeretőt tartanak. Ők is az olyan nőket választják, akik személyiségben aranyosak, gondoskodóak, de nem valami szenvedélyesek és nincs túl nagy libidójuk, se fantáziájuk az ágyban. De hogy lehet ezt kibírni? Én nem akarom megcsalni a párom, de egyszerűen nem hiszem hogy létezik olyan férfi, aki egy tökéletes keveréke ennek a 2 típusnak. Én pl nőben ilyen vagyok, nagyon hűséges, odaadó, gondoskodó, szeretek főzni, van rendes munkám, intelligens vagyok, de ezek mellett megvan bennem az a kis rosszaság, az a szexuális kisugárzás, spontaneitás, ami ad egy kis tüzet a kapcsolatba. Viszont ugye nem megyek félre ha van párom, nem flörtölgetek másokkal meg rib.nckodok. Az a bajom, hogy férfi verzióban ilyet még sose láttam. Pedig találkoztam már egy pár emberrel az életem során. Akik olyanok szexuálisan, mint én, azok látom hogy szanaszét csalják a párjukat, hazudoznak, egyszerre 5 másik nőt hülyítenek stb.
Most viszont adott egy lehetőség olyan pasival lennem, aki kedves, figyelmes, okos, jó munkája van, képes elköteleződni stb, jól is érzem magam vele, ismerem már pár éve és nagyon rendes ember. Külsőre is egész jó, bár nem kifejezetten az esetem, de sok nő próbálkozik nála. Ugyanakkor szexuálisan nem igazán mozgat meg. Nincs hatalmas vonzalom. Nem tudom mit tegyek, mert azt érzem ő lenne a legjobb választás, hisz angyon rendes, de nem tudom a szexualitás részével mit lehetne kezdeni:/ vagy hogy kibírom-e így majd évekig.
Kérdés: akár férfiak, akár nők, akik az észszerű párt választották, mesélnétek a kapcsolatotokról?
Szerintetek nekem mit kéne kezdenem egy ilyen helyzetben? Nem vagyok benne biztos, hogy elég számomra az, hogy valakit emberileg nagyon becsülök és megvan a bizalom, hasonló gondolkodás, hasonló célok, de mellette a szex meg langyos. Ti bele tudtatok ebbe törődni? Ki lehet ezt bírni 10-20-30 évig?
Mert ha meg egy idiótával jövök össze, lehet jó lesz a szex, de lelkibeteg leszek és úgysem fog kitartani mellettem egy életen át..
Senkire nincs rá írva, hogy milyen az ágyban. Azért mer nem olyan nagy szájú valaki, nem "rossz fiú", még nem jelenti, hogy rossz az ágyban. Nem beszélve arról, hogy a szex egy fejleszthető dolog. De egy pöcs mindig pöcs marad. 😁 Egy rossz fiút nem nagyon lehet megváltoztatni, ha meg sikerül, akkor oda is az előnye a rendeshez képest.
De ha pont ez a srác csak egy racionális döntés lenne számodra, nulla szenvedéllyel, szerintem akkor hanyagolnod kéne. A racionális és okos döntés működhet, ha mondjuk kocsit veszel (akkor se mindig, az is érzelmi döntés), de egy párkapcsolatban, ahol már az elején sincs szenvedély... hát, nem tudom.
2-es vagyok!
"furán nyögdécsel ilyen magasabb vékony hangon" Tényleg nem hangzik valami jól. Azzal nem veszíthetsz semmit, ha lefekszel vele és kipróbálod. Amúgy meg ez nagyon fontos a számodra, az látszik, tehát nyilván ha nincs összhang, mennie kell előbb vagy utóbb. Vagy tényleg kibírnál úgy éveket, hogy nem dug meg senki rendesen?
#6: hát pontosan ez a dilemma tárgya, hogy tudom hogy sokan a szexet áldozzák be és volt már elég rossz tapasztalatom, szóval az alapvető értékek nagyon fontosak számomra, a megbízhatóság, őszinteség, hűség stb. Úgy érzem nem létezik olyan, akiben minden megvan és ha valamit be kell áldozni, akkor hát talán a szexnek kell mennie:/
De igen, jól látod hogy ez nekem nagyon fontos. Viszont muszáj kompromisszumot kötnöm, mert ha a jó szexet keresem, egyedül fogok meghalni..:D
2-es, 6-os vagyok!
Persze, mondjuk 30 év házasság után, esetleg, be áldozzák a szexet. De ha így kezdődik egy kapcsolat. :D Nekem a szex mindig szenvedélyes az elején, amíg tart a szerelem. Aztán kezd alábbhagyni. Egy kis belefektetett energiával újra lehet ezt a kelteni, de ehhez az kell szerintem, hogy előtte egyáltalán ott volt ez a mély szerelem, szenvedély, ami kapcsolat elején tombol. Ami neked amúgy most nincs meg elmondásod alapján. A gold digger, amiről beszéltél, ezt érzi a pénz iránt. És neki a pénz végig ott lesz, az talán azért működik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!