Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves férfi el van már késve a családalapítással?
1.: 25 évesen csupasz popira csináljam fel a csajt?
2.: Oké, felcsinálom! De utána 5-6 év múlva válás. Akkor meg úgysem lát a gyerek majd.
Nem olvastam a kommenteket.
A férjem 35 éves volt mikor megismertem. 37 éves volt mikor első gyermekünket szültem.
Másodikat pedig mikor 39 éves volt.
Nincs lehetetlen.:)
Neki volt előttem felesége 10 évig, de ott nem született gyerek. Azt mondtak, hogy nem is lehet neki természetes úton csakis lombikkal.
Mi kétszer is megcáfoltuk.:)
Senki sem akarja észrevenni, hogy az idő múlásával öregszik??? Ez érvényes a figyelemre, türelemre, kitartásra. Egy gyerekhez meg ezek igencsak kellenek!
Nem kell a szokásos "jajjj 25 évesen nincs még semmim, jajjj, a fiatalok mind elválnak" lőzungokat puffogtatni. Induljunk ki két azonos típusból. Egy fiatalnak ha 20 éves is lesz a gyereke, ő még csak 45. A másik 65. Aki ezt nem érti meg, azzal nem is szeretnék leállni vitatkozni.
Én a magam bőrén érzem, 37 voltam amikor a lányom született. 10 évvel hamarabb kellett volna. Az meg hogy élni meg szórakozni egy nagy baromság! Ha van egy gyereked felnősz hozzá! A többségben lévő agyatlan semmirekellőkkel nem kell jönni, ugyanis ők később is olyanok maradnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!