Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, oszlassuk el a kételyeket. Nektek nem számít a sportos test meg a péniszméret egy pasinál. Ha normális testalkata van meg helyes arca az elég. Így van?
Figyelt kérdés
2021. júl. 9. 19:42
11/28 A kérdező kommentje:
9-es korod? Mondjuk én rendszeresen fürdök. Évente kétszer, mikor jön a tavasz, meg mikor vége van a nyárnak. Télen úgyse érezni. Nem végzek fizikai munkát, nem izzadok.
2021. júl. 9. 20:12
12/28 anonim válasza:
22 vagyok.
De azért remélem az eső alá is néha beállsz. :D
13/28 A kérdező kommentje:
Nem, de nyáron gyakran a környező patakban hűsítem a lábam. Kínai cipőt hordok.
2021. júl. 9. 20:18
14/28 anonim válasza:
1, Aszondja "millió más okból" .... kiégtem. 😂
15/28 anonim válasza:
Várkonyi Andi is szakasztott ugyanezt mondhatta csak "milliárd más okból".😂
16/28 A kérdező kommentje:
XD
2021. júl. 9. 20:33
17/28 anonim válasza:
14-es Ezért nincs nőd. Az intelligenciától a humorérzéken keresztül, a kedvességig sok minden lehet vonzó.
18/28 anonim válasza:
17, Nem inkább te vagy az, aki nem érti a viccet? 😁
19/28 A kérdező kommentje:
Hát én egy tucat kedves pasit ismerek és fura mód mind szingli.
2021. júl. 9. 20:45
20/28 anonim válasza:
Igaza van a kérdezőnek, a kedves férfitól menekülnek a nők. Mert olyan lesz mint Jézus és azt nagyon nem bírják. Kivéve talán a nagyon vallásos nőket. Én is így fogtam ki egy nagyon vallásos doktornőt. A többi menekült, főleg a cicababák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!