Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a többpasis viselkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a többpasis viselkedés mennyire megszokott fiatal társkereső nőknél?

Figyelt kérdés

Egy férfi ismerősöm számolt be a történetről: 19 éves korban összeismerkedtek a nővel, egyetem első évben, 6 évig együtt voltak, mindketten hűek voltak egymáshoz (legalábbis állítólag, bár valóban úgy tűnik), a vége fele már sokat veszekedtek, eltávolodtak egymástól, a lány a kapcsolat vége felé állítólag már fogadott és viszonzott a flörtöket magas státuszú férfiaknak, amivel lebukott, miközben még együtt voltak, mert ismerős a pasi. Bár tettlegesen semmi nem történt. Bekövetkezett a szakítás, ami már érett.

Egy héttel szakítás után az ember ment visszavinni a kulcsot a barátnője lakásába, illetve ott felejtett valamit. A csaj nem volt otthon, így hát emberünk beosont. (Nem volt tiszteletre méltó dolog.) Ha már ott volt, körbenézett. Egy nagylábú férfi büdös cipője állt a csaj hálószobájában az ágy mellett, a szekrényen pedig férfi higiéniai szer.

Ekkor pedig belépett a lány a lakásba, és mielőtt összetalálkoztak volna, elkezdett telefonon egy videóbeszélgetést egy randipartnerrel, akivel élőben még nem találkozott, társkereső alkalmazáson (talán tinder) találtak egymásra, ennyi derült ki, meg az, hogy a férfi cipő a hálószobában értelemszerűen nem ezé a pasié, de azt sem akarta megmondani, hogy kié, mert hogy már nem tartozik rá. De valakié biztos...

Tehát összegezzünk a történteket: miközben még barátja volt, a kapcsolat vége felé flörtölt gazdag pasival (amit amúgy tagadott). Szakítás után egy héttel már egy másik pasi feküdt nála (titokban akarta tartani, de csak a személyét sikerült), és ezzel egyidőben egy negyedik pasival ismerkedett videóhívással tinderről.

A lány egyébként egy teljesen rendes, normális, intelligens, kifinomult, visszafogott hölgy, nem is csúnya.

De ez a viselkedés, ilyen az én értékrendem szerint egy utolsó k.va. És nem illik össze a történet azzal, amilyennek ismertem évek óta, pedig nem kitaláció a történtek.

Tehát az ilyen visszafogott nők titokban egyik f.szról a másikra ugrálnak, vagy ez csak egy kirívó eset? Ami pont azért fura nekem, mert másokból hamarabb nézném ezt ki, mint belőle. Ezért nem értem. Ezért kérdezem.

2021. júl. 8. 18:45
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Nem én, külső szemlélője voltam a történetnek. Engem csak azért érdekel ennyire, mert azt akarom elkerülni, hogy egy csaj "nem tartozik rád" szöveggel lezárja a témát úgy, hogy nem derül ki, mekkora egy ri.bi valójában, ami engem is érint, mert nem akarok együtt lenni olyannal, aki ri.bi.
2021. júl. 8. 19:16
 12/31 A kérdező kommentje:
Csak az futott át az agyamon, mi lett volna, ha én lettem volna a videotelefonáló randipartner, aki minderről semmit nem tud.
2021. júl. 8. 19:19
 13/31 A kérdező kommentje:
És amíg ezt meg nem tudtam róla, én is szívesen vittem volna a csajt...
2021. júl. 8. 19:20
 14/31 Noren1989 ***** válasza:
83%
A videofonàló partnerek tudnak róla, hidd el.
2021. júl. 8. 19:20
 15/31 anonim ***** válasza:
70%
Te is vitted volna, aj de cuki hercegecske.
2021. júl. 8. 19:23
 16/31 anonim ***** válasza:
15%

Az exemnek én is azt mondtam volna, hogy semmi köze hozzá. (Általánosságban a magánéletemhez semmi köze, akkor sem mondtam volna el, ha időközben senki máshoz nem értem volna.)

Társkeresésnél pedig a te dolgod is a kiszemelt magánélete. Hiszen abba szeretnél csatlakozni. És fordítva.

2021. júl. 8. 19:26
 17/31 anonim ***** válasza:
42%

De a válaszaidból elnézve lehet, hogy a tini kapcsolatok kategóriában kellett volna feltenni a kérdésed.

Vagy most arra van szükséged, hogy jöjjenek a nőgyűlölők és azt mondják az összes ilyen, ne higgy egyiknek se? :D

2021. júl. 8. 19:28
 18/31 A kérdező kommentje:

Így van, az én dolgom is. De valahogy soha nem hallok ilyenről, hogy egy nő bevallja, hogy amúgy egy hete szakított, jelenleg is van dugópartnere, aki már a cipőjét is nála tárolja, de azért menjünk el randizni...

Eleve ott fordulnék hátra.

2021. júl. 8. 19:28
 19/31 A kérdező kommentje:
Ez is csak úgy derült ki, hogy belopakodott valaki a magánéletébe.
2021. júl. 8. 19:30
 20/31 anonim ***** válasza:
29%
Remélem, az összes nőd meg fog csalni, főleg az, akibe beleszeretsz.
2021. júl. 8. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!