Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek létezik olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan, hogy egy melós(kis keresetű) pasi el tudja titkolni ezt, és ideig óráig össze tud jönni egy modell külsejű/gazdag nővel?

Figyelt kérdés
Mondjuk olyan a pasi dumája, hogy nem derül ki azonnal, hogy "csak" melós.Vajon van olyan nő, aki elhiszi neki, hogy ő is gazdag, magasabb társadalmi körökből való férfi, vagy a nők átlátnak a szitán nagyon hamar?

2021. júl. 4. 21:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
47%
Egyszer megpróbáltam, de ráültem egy fingópárnára és a nagy kapkodásban elcsúsztam egy banánhéjon. Ebből egyből rájött, hogy nem vagyok sikeres, sőt, balfék vagyok.
2021. júl. 4. 22:23
 12/27 anonim ***** válasza:
95%

10

Ja, jó! Akkor a te dolgod meg az, higy eltartsd a nőt

2021. júl. 4. 22:27
 13/27 anonim ***** válasza:
3%
#13 eltartom, de az életszínvonalat én mondom meg
2021. júl. 4. 22:29
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Talán feltűnik neki, hogy nem egy budai villába van meghívva, hanem egy békásmegyeri panelbe. De a legárulkodóbb a viselkedése lesz.
2021. júl. 4. 22:33
 15/27 anonim ***** válasza:
97%

#8: "golddigger szarok"

nem tűnt fel, hogy a nő a gazdag, a pasi meg csóró? Itt max. a kérdező a golddigger :D

2021. júl. 4. 22:36
 16/27 anonim ***** válasza:
88%

De Kérdező, értsd meg, hogy nincs ilyen, amit te akarsz. Egyébként is miért jó neked százazreket költeni egy olyan nőre, aki ki fog vágni, mint macskát szarni? Mert ki fog vágni, amint kiderül a hazugság.

Egyébként a jelenlegi kereseted egy dolog. Ahogy a mi életpályánkat nézem, amit a férjemmel bejártunk, nagyon nem mindegy, milyen ambícióid vannak. Hajlandó vagy tanulni, fejlődni, mersz-e 3-4 évente munkahelyet váltani és a szakmádnak más szegmensét megtanulni? Szereted-e a szakmádat, mennyire vagy szorgalmas. Nálunk ezek a tényezők erősen befolyásolták a sorsunkat.

2021. júl. 4. 22:41
 17/27 anonim ***** válasza:
21%
Utolsó hülyeséget ír. Semmi köze az egzisztenciának a párkereséshez. Én jól keresek, saját egzisztenciám van és szerintem ronda sem vagyok még sincs barátnőm már 10 éve pedig nincsenek nagy elvárásaim pl modell külső... 38/F
2021. júl. 4. 22:47
 18/27 anonim ***** válasza:
94%
#18: Hallottál már olyanról, hogy szükséges, de nem elégséges feltétel?
2021. júl. 4. 22:53
 19/27 anonim ***** válasza:
28%
#18: Hallottál már olyanról, hogy nem nézel ki jól?
2021. júl. 4. 22:55
 20/27 anonim ***** válasza:
80%

14

Az életszinvonalat en várom el! Amit ha meg tudsz adni, akkor Ok, ha nem, akkor ennyi volt. (Legalabbis, ha az az elvárasod, hogy "nő helye a konyhaban") - A kerdesemre továbbra sem felelt senki...

2021. júl. 4. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!