Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges egyáltalán ilyenbe fejlődni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy ha nagyon szigorúra vesszük akkor egy erős 3- as vagyok, belsőre elég értékes DE!
Soha nem tanultam, nem volt megfelelő példa előttem férfiben. Látszólag egyáltalán nem vagyok tökös úgymond. Minden "próbálkozásom" mostanában, ahogy halad az idő előre fail.
Ha elkezdünk beszélgetni akkor utána jól el tudom adni magam mert abszolút szerethető vagyok meg ami kell egy jó kapcsolathoz. De a kezdő lépések nehezek vagy teljesen bukók mert nem tudom kisugározni, hogy érdemes velem kezdeni.
2021. júl. 3. 18:28
1/3 Noren1989 válasza:
3as a 10es skàlàn?
Amúgymeg gyakorolni kell.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát nem is az 5- ösből. Maximum 4.
De ha nincs olyan kisugárzásod ami azt üzeni, hogy jó parti lennél mi változik, ha többször teszem?
2021. júl. 3. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!