Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit gondoltok erről? 19/F
Figyelt kérdés
Melyik a legjobb módja, hogy odamenj egy lányhoz? Gáz, ha egy ismeretlen lányt, aki csak megtetszett úgy hirtelen, megszólítasz és elkéred a számát, vagy megpróbálod elhívni valahova? Vagy az a jobb ha buliban mész oda lányokhoz, ott jobb ismerkedni? Vagy ha csak ismeretlenül megpróbálsz ráírni? Illetve ugye mindig azt hallja, az ember, hogy ne a tipikus "szia mi újság" szöveggel próbálkozzon az ember, de akkor mivel? Mégis mit tartotok jó kezdésnek? Egy jó poént vagy egy finom bókot? A korombeli lányok véleményének örülnék a legjobban, de persze mindenkiét szívesen elolvasom.2021. jún. 29. 21:30
1/7 anonim válasza:
Ha halat akarsz fogni, ne a halat kérdezd meg hogy tedd, hanem a horgászt. Fiúkról érdeklődj erről. A nők rosszak a csajozásban.
2/7 anonim válasza:
Szerintem minden előzmény nélkül csak akkor érdemes odamenni lányokhoz, ha elég vastag bőr van a képeden és bírod az elutasítást. Először keresd a tekintetét, próbálj meg rámosolyogni vagy ilyesmi, onnan látni fogod érdeklődik-e egyáltalán. Ikeában flörtöltem a hotdogosnál is, utána odajött a srác nagy ártatlanul, hogy szerintem hol lenne érdemes megenni a hotdogot :D komoly csajozós duma, de felütésnek nem volt rossz. Nagyon szép barna szemei voltak, de végül leráztam szegényt, mert anyám is odaért addigra és nem igazán akartam vele pasizni.
3/7 A kérdező kommentje:
Ha van olyan fiú, akinek van erre valamilyen hasznos válasza, akkor azt is nagyon szívesen meghallgatom.
2021. jún. 29. 21:58
4/7 George34 válasza:
Az első kommentelőnek teljesen igaza van, csak kár hogy rossz táborban hírdeti az észt.
5/7 anonim válasza:
Meg kerdeztem van e kedve logni valamerre?
Erre o :van baratom
Mondanom sem kell ultraciki volt, azota megfogadtam, hogy kitanulom a szakmat
6/7 anonim válasza:
Mindkét helyszín jó lehet, az viszont fontos, hogy kapj előtte valamilyen jelet. Lehet egy szemezés, mosolygás, tudja, hogy ott vagy, mert ha meglepetés szerűen szólítasz le valakit, nagy eséllyel akkor is elutasit, ha szimpatikus vagy. Légy határozott, mosolygós, udvarias, ha pedig elutasít és fogadd el a nemet.
7/7 anonim válasza:
Nekem azt tanította bátyám (ami általában be is jön), hogy három összenézés után kell lépni. Tiszteletudóan, aranyosan, jó kedvvel simán bárkivel bárhol tudsz beszélgetni, aztán azt már tovább lehet fűzni. Lényeg, hogy nagyon figyeld a lányt, ha egy apró jelét is lárod, hogy kellemetlen neki, nem akar veled beszélni, akkor kívánj neki további szép napot és lépj le. Ezt kell tudni igazán, hogy mikor kell ott hagyni. Akinek tetszel és odamész hozzá, ott úgyis nyert ügyed lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!