Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti létesítenétek párkapcsolatot ázsiai férfival, úgy hogy pökhendi lekezelő hangok szólnak ellenük?
https://www.youtube.com/watch?v=Q9jJufz9RNE
Ez egy német együttes aki egy szintén német együttesnek a dalát játssza el, ahol is a fő téma, a japán férfiak méretének a kigúnyolása.
Hozzáteszem, ez német részről sem túlzás, ámde nem illedelmes. Más előnytelen méretén gúnyolódni nem vicces.
Igaz, nekünk magyaroknak van a legnagyobb, átlagban több mint 2 cm-et ráverünk a németekre. Ez szép. Viszont hasonló statisztikák szerint a kínai, japán, koreai férfiak mérete 9 cm körüli :/
Nők, ti járnátok ennek tudatában ázsiai férfival? Ha a magyar péniszhez vagytok szokva akkor annak szinte a fele, nálunk már csak 1-2 afrikai országban nagyobb az átlag.
1. Legközelebb hiteles forrásból tájékozódj, mert az a kép ki tudja mikori és pontosan ki csinálta. [link]
A magyar méret átlagosan "csak" 14.99 cm, ezzel szemben pl egy dél-koreai 13.16 cm, a japán pedig 13.56 cm. A német pedig 14.53 cm.
2. Sose érdekelt hogy ki mit mond/gondol a páromról, ha ázsiai férfi tetszene akkor sem érdekelne.
Az őket (vagy úgy bárkit a testi adottságaik alapján) lesajnáló/kigúnyoló emberek pedig egy tyúk agyi szintjén állnak, ez a véleményem róluk.
Az meg, hogy ott a nő a kutya szintjén van, függ az országtól is, illetve a fiatalabb generáció (mai 20-30-as korosztály) már nem nagyon követi ezt, tehát nem aggódnék a kapcsolat miatt. Ha meg mégis erőszakossá válna, otthagyom.
"de érdekesmód nem egy sztorit hallottam itthon."
Igen. Magyar családok között ismeretlen fogalom az erőszak. ja, nem. Magyarországon minden 5. nőt bántalmazott már fizikailag a partnere.
Ez a méreten való rágódás elég nevetséges. A volt pasimnak (magyar) pl 10 centi volt max. Ismerkedtem egy japán pasival, neki 16 körül.. De amúgy meg lehet valakinek 20 centis farka, ha nem tudja használni, sz4r az ágyban. A nagy méret sok nőnek fájdalmas is.
Csak a pasik vannak ennyire oda a nagy f4szért. Titok buz1k az ilyenek szerintem.
Dolgoztam már gyárban, ott is minden pasi a másik farkával volt elfoglalva. Cuppanjatok rá egymáséra, ha ennyire lázba hoz a téma.
Amúgy igen, létesítenék párkapcsolatot ázsiai pasival, akár akkor is ha kicsi neki.
"Ez egy német együttes aki egy szintén német együttesnek a dalát játssza el, ahol is a fő téma, a japán férfiak méretének a kigúnyolása."
És szerinted kit érdekel egy ilyen debil zenekar?
Ennyit sikerült összehoznod? Csak mert értelmes ember nem gúnyolja a másikat a testi adottságai miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!