Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ti létesítenétek párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti létesítenétek párkapcsolatot ázsiai férfival, úgy hogy pökhendi lekezelő hangok szólnak ellenük?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=Q9jJufz9RNE

Ez egy német együttes aki egy szintén német együttesnek a dalát játssza el, ahol is a fő téma, a japán férfiak méretének a kigúnyolása.

Hozzáteszem, ez német részről sem túlzás, ámde nem illedelmes. Más előnytelen méretén gúnyolódni nem vicces.

[link]

Igaz, nekünk magyaroknak van a legnagyobb, átlagban több mint 2 cm-et ráverünk a németekre. Ez szép. Viszont hasonló statisztikák szerint a kínai, japán, koreai férfiak mérete 9 cm körüli :/

Nők, ti járnátok ennek tudatában ázsiai férfival? Ha a magyar péniszhez vagytok szokva akkor annak szinte a fele, nálunk már csak 1-2 afrikai országban nagyobb az átlag.

2021. jún. 26. 23:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekem tetszik az illető és elégedett vagyok vele, akkor magasról letojom, hogy vadidegenek mit gondolnak róla. A közeli családtagoknak, barátoknak adott emberrel kapcsolatos véleményét meghallgatom, aztán elgondolkozom, hogy mennyire van alapja.
2021. jún. 27. 10:32
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

1. Legközelebb hiteles forrásból tájékozódj, mert az a kép ki tudja mikori és pontosan ki csinálta. [link]

A magyar méret átlagosan "csak" 14.99 cm, ezzel szemben pl egy dél-koreai 13.16 cm, a japán pedig 13.56 cm. A német pedig 14.53 cm.

2. Sose érdekelt hogy ki mit mond/gondol a páromról, ha ázsiai férfi tetszene akkor sem érdekelne.

Az őket (vagy úgy bárkit a testi adottságaik alapján) lesajnáló/kigúnyoló emberek pedig egy tyúk agyi szintjén állnak, ez a véleményem róluk.

Az meg, hogy ott a nő a kutya szintjén van, függ az országtól is, illetve a fiatalabb generáció (mai 20-30-as korosztály) már nem nagyon követi ezt, tehát nem aggódnék a kapcsolat miatt. Ha meg mégis erőszakossá válna, otthagyom.

2021. jún. 27. 11:21
 13/18 anonim ***** válasza:
17%
Számomra fontos, hogy beszéljek közös nyelvet a partneremmel. Mivel semmilyen ázsiai nyelvet nem beszélek, nem kezdenék ilyen férfival. Viszont ismerem az ázsiaiak, legalábbis a japánok angolját... hát, inkább hagyjuk.
2021. jún. 27. 14:52
 14/18 anonim ***** válasza:
70%

"de érdekesmód nem egy sztorit hallottam itthon."

Igen. Magyar családok között ismeretlen fogalom az erőszak. ja, nem. Magyarországon minden 5. nőt bántalmazott már fizikailag a partnere.

2021. jún. 27. 15:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem, de nekem eleve nem jönnek be külsőre.
2021. jún. 27. 17:18
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez a méreten való rágódás elég nevetséges. A volt pasimnak (magyar) pl 10 centi volt max. Ismerkedtem egy japán pasival, neki 16 körül.. De amúgy meg lehet valakinek 20 centis farka, ha nem tudja használni, sz4r az ágyban. A nagy méret sok nőnek fájdalmas is.

Csak a pasik vannak ennyire oda a nagy f4szért. Titok buz1k az ilyenek szerintem.

Dolgoztam már gyárban, ott is minden pasi a másik farkával volt elfoglalva. Cuppanjatok rá egymáséra, ha ennyire lázba hoz a téma.

Amúgy igen, létesítenék párkapcsolatot ázsiai pasival, akár akkor is ha kicsi neki.

2021. júl. 1. 22:34
 17/18 anonim ***** válasza:

"Ez egy német együttes aki egy szintén német együttesnek a dalát játssza el, ahol is a fő téma, a japán férfiak méretének a kigúnyolása."

És szerinted kit érdekel egy ilyen debil zenekar?

Ennyit sikerült összehoznod? Csak mert értelmes ember nem gúnyolja a másikat a testi adottságai miatt.

2021. júl. 1. 22:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Engem sem erdekelne a meret, viszont ok biztos nem jonnenek ossze velem, mert nekem is eljarna a kezem. Nincsenek oda a bilincselos korbacsos szexert ha ok az alanyok:)))
2021. júl. 2. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!