Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér, ha látásból ismerek valakit, de bizonyos (nem titkos) információk alapján "kinyomozom" őt és neve alapján ismerősnek jelölöm?
Figyelt kérdés
Már megtörtént, hogy látásból ismertem valakit és (hogy máshogy...), kinyomozta a nevem és ismerősnek jelölt. Részemről oké, bár nekem nem tetszett ő. Ez gáz? Nagyon "pedálozós" tempó? 29/F2021. jún. 26. 19:46
1/5 anonim válasza:
Az attól is függ, mik azok a bizonyos módszerek...
Ha megkérded XY közös ismerőstől, ki ez a szimpatikus valaki, és így megtalálod az ő ismerősei között, az szerintem OK.
De ha pl. követed, leselkedsz, az gáz
2/5 anonim válasza:
Persze, ez a semmi kategóriája, rengetegen gyűjtik az ismerősöket. Még csak közeledést sem jelent, ebből nem következik, hogy bármilyen értelemben érdekel.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, gondolhatja azt, hogy az ismerőseim ismerősei közt feldobta őt is (bár csak 5 közös van). Csak most futottunk össze, kicsit kivárok, úgy "véletlenszerűbbnek" tűnik talán, kevésbé nyomulós. Ráadásul talán még barátja is van, de nem baj. Én elviekben nem tartom indokoltnak, hogy olyan legyen ismerősöm, akivel intünk egymásnak és néhány szót váltunk, de tulajdonképpen szimpatikus, ha fordított esetben valaki engem erre méltat, hogy bejelöl (kaptam már kifejezetten megtisztelő jelölést is olyantól, akinek az ismeretsége megtisztel). Csak előttem a kép, ahogy otthon ül ingatja a fejét, hogy na, ez is megtalált... de ja, túlparázom...
2021. jún. 26. 21:26
4/5 A kérdező kommentje:
Egyébként egyszer mondta, mivel foglalkozik és így be tudtam lőni egy kifejezetten célirányos kereséssel. Nem tudják a közös ismerőseink, hogy mi "ismerjük" egymást, így tőlük nem igazán származhatna az információ.
2021. jún. 26. 21:28
5/5 anonim válasza:
Furcsa módszer, de én feleslegesnek tartom, mert idő kérdése, és az fb a "kit ismerhetek" listában az arcodba tolja, ha már csak 1 közös ismerősötök van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!