Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szűz nők miért ennyire furák?
Azt vettem észre, hogy a 18 év feletti szűz nők antiszociálisak. Gyalázzák a pasikat, nem őszinték. Tele vannak görccsel, és nagyon rosszhiszeműek, bizalmatlanok, gyanakvóak.
A bókokat sem képesek kezelni, kb sértésnek veszik ha tudtukra hozod: "nagyon jól áll ez a felső". Válasz: akkor legközelebb kivágás nélkülit veszek fel.
Vagy mondjuk ha kérdezed netes ismerkedésnél milyen férfi test tetszik (akár részletekbe menően), akkor mindent mondanak, csak egyenes választ nem. 'mindegy' meg a 'belső érték' blabla pedig egyértelműen a külsőre kérdeztem rá.
Randizni se mernek eljönni, képet se küldenek, telefonszámot sem akarnak adni. De akkor miért kelletik magukat?
Azt nem tudom, hogy a szüzesség teszi ezt velük, vagy eleve azért szüzek (pettingszüzek is nyilván), mert ilyen gonoszak?
Természetesen nem mindenki ilyen, de érthető okokból ezek az emlékek ragadtak meg jobban a fejemben.
Pszichés problémák miatt. Nincs tapasztalatom, meg nem akarok ítélkezni, de amiket írtál, azoknak biztos hogy van igazság alapja.
Meg különben is, 20 év fölött nagyon kevés az olyan nő, aki még szűz lenne. Férfiaknál sokkal gyakoribb ez a dolog, ott sok esetben valamilyen mentális probléma miatt maradnak 25 meg 30 évesen is szűzek, gondolom, hogy a nőknél is ez lehet az egyik ok.
Ez az! A félgyermeki szint. Amikor érzelmileg éretlenek hogy felvállalják.
Csakhogy nagyon bunkóak ám egyesek. Kb olyan mintha a pasikon akarnának bosszút állni, amiért még szüzek.
Engem amugy nem zavarna ismerkedésnél a szüzesség. Még azzal sem lenne bajom, h egy darabig nem lenne szex, de hogy petting se lenne, azt nagyon megalázónak érezném.
Ide is mennyi gyűlölködő szűz nő ír ki férfigyalázó kérdéseket 😀 Bezzeg a szűz férfiak, hát őket sose hallani 😂🐵 Csendben meghúzzák magukat. Ja, nem.
Ez már a szánalmasnál is szánalmasabb vergődés amit toltok.
Oh, rendben. Tisztelettel érdeklődnék hogy milyen a flancos incel ízlésnek megfelelő nő. Tudniillik van az elhasznált rongy, meg az erkölcsös, utóbbiról most kiderült hogy fura és antiszociális, férfigyűlölő és gonosz.
Tényleg érdekel 😂😂
Szerintem a Halak nők furábbak, elég bonyolult természetük van. Álmodozóak és könnyen rabul tudják ejteni a szívemet, de sokszor ők maguk sem tudják, hogy mit akarnak, pont ettől olyan titokzatosak. 🐠 🐟
A szűz nők ennél jóval kiszámíthatóbbak, csak egy kicsit visszafogottak és szemérmesek, de amúgy jól el lehet lenni velük,elég racionálisak.
Azért a Skorpiók is elég gázak, maradjunk annyiban...
Szerintem kb a Nyilas, a Bika meg a Mérleg akik a legkellemesebb természetűek. De persze Incel kérdezőnknek ez már úgyis mindegy :D
Volt szűz skorpió barátnőm. Aztán lett egy skorpió, nem szűz exem. Nem volt gáz, csak zárkózott.
De nagyon kívánta a szexet, és sokszor a farmerja is átázott a nedvességtől. Szóval ő nem volt gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!