Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! 1-10-es skálán hanyasra pontoznátok az alábbi dolgokat fontosságuk szerint egy férfiban?
külső (arc)
szexualitás (pl. megfelelő méret, tapasztaltság, teljesítmény)
külső (izomzat)
magasság
pénz (állandó havi jövedelem)
örökölt vagyok (pl. ingatlan)
iskolázottság
személyiség (komoly dolgok, értékrend)
személyiség (humor, lazaság)
szociális státusz
hűség
Mindegyik mellé egy 1-10-es pontot adjatok, hogy ez nálatok mennyire fontos egy komoly kapcsolatban, köszönöm.
külső (arc): 7
szexualitás (pl. megfelelő méret, tapasztaltság, teljesítmény): 9
külső (izomzat): 3
magasság: 5 (eleg ha nalam magasabb, en 168 vagyok).
pénz (állandó havi jövedelem): 10 (en is dolgozom, nem fogok senkit eltartani. Kivetel, ha pl hirtelen elveszti az allasat, vagy ne adj Isten beteg).
örökölt vagyok (pl. ingatlan): 1
iskolázottság: 7
személyiség (komoly dolgok, értékrend): 10
személyiség (humor, lazaság): 7
szociális státusz: 4
hűség: 10
6
3
2
5
10 (állandó havi jövedelem) 9 (300 ezer forint feletti jövedelem) 3 (500 ezer fölötti jövedelem)
1
10 (iskolázottság) 10 (gimnázium) 7 (Msc - nekem kettő van)
10 (az értékrendünk legyen azonos)
9
6
9
29N
külső (arc): 7
szexualitás (pl. megfelelő méret, tapasztaltság, teljesítmény): 6-7, ha az lenne a kérdés, hogy hasonlóan gondolkozunk-e a szexualitásról, és hogy hasonló dolgokat kedvelünk-e, az magasabb pontszámot kapna.
külső (izomzat): 2 - nem szeretem a nagyon izmos pasikat. Elég, ha félig-meddig rendszeresen mozog.
magasság: 5, nálam ne legyen sokkal alacsonyabb, 166 cm vagyok.
pénz (állandó havi jövedelem): 10, ugyanaz, mint a másodiknál, nem baj, ha nem gazdag, de állandó jövedelme legyen, és tudja magát eltartani.
örökölt vagyon (pl. ingatlan): 1 - jó, ha van, de nem baj, ha nincs. Erről nem ő tehet.
iskolázottság: 6-7, a mentalitása fontosabb, de általában azokkal találom meg a közös hangot, akik velem egy iskolázottsági szinten vannak.
személyiség (komoly dolgok, értékrend): 10
személyiség (humor, lazaság): 6
szociális státusz: 3-4
hűség: 10
külső (arc) 7
szexualitás (pl. megfelelő méret, tapasztaltság, teljesítmény) 2, de ha az lenne a kérdés, hogy hasonlóan gondolkodunk-e erről, akkor 9
külső (izomzat) 4
magasság 5 - ne legyen nálam alacsonyabb (173 centi vagyok)
pénz (állandó havi jövedelem) 8 - nem igazán az összeg számít, hanem hogy becsülje a munkát és ne legyen ingyenélő
örökölt vagyok (pl. ingatlan) 3
iskolázottság 9
személyiség (komoly dolgok, értékrend) 10+
személyiség (humor, lazaság) 7
szociális státusz 7 (ne legyen alacsonyabb sokkal, mint nekem)
hűség 10+
külső (arc) 7
szexualitás (pl. megfelelő méret, tapasztaltság, teljesítmény) 6
külső (izomzat) 6
magasság 6
pénz (állandó havi jövedelem) Itt most azt kell érteni, hogy legyen egy állandó állása és el tudja tartani magát? Ha igen, akkor szerintem ez elég alap elvárás. Ha azt érted alatta, hogy sokat keressen, akkor az úgy már nem olyan fontos. Éljen meg a fizetéséből és ha még egy kicsit félre is tud tenni, az jó, de ennyi.
örökölt vagyok (pl. ingatlan) 2
iskolázottság 7
személyiség (komoly dolgok, értékrend) 10
személyiség (humor, lazaság) 8
szociális státusz 4
hűség 10
külső (arc): 8 - fontos, hogy nekem tetszen, de a szerelem sok mindenkit szépnek tud látszatni.
szexualitás (pl. megfelelő méret, tapasztaltság, teljesítmény) - 7
külső (izomzat) - 5
magasság - 10, nekem szűrőkritérium, hogy nálam magasabb legyen, sajnos zavar, túl nagynak érzem magam, ha én vagyok magasabb. Azon túl viszont mindegy.
pénz (állandó havi jövedelem) - 10/7/5. Az állandó havi jövedelem (vagy ezzel egyenértékű bevétel) elengedhetetlen (10), hiszen hogy lehetne családot alapítani valakivel, akinek ez nincs meg? Az, hogy kb. úgy keressen, ahogy én, az a 7-es, az, hogy nagyon sokat keressen, az nem kifejezetten fontos (5).
örökölt vagyok (pl. ingatlan) - 1, meg fogjuk tudni teremteni magunknak
iskolázottság - 8, hogy elérje azt, ahol én állok. 10, hogy legyen több érettséginél
személyiség (komoly dolgok, értékrend) - 10
személyiség (humor, lazaság) - 9
szociális státusz - 4
hűség - 10
külső (arc)-9
szexualitás (pl. megfelelő méret, tapasztaltság, teljesítmény)-7
külső (izomzat)-9
magasság-8
pénz (állandó havi jövedelem)-7
örökölt vagyok (pl. ingatlan)-5
iskolázottság-7
személyiség (komoly dolgok, értékrend)-10
személyiség (humor, lazaság)-10
szociális státusz-5
hűség-10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!