Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet kutyával menni randira?
10!
Engem zavarna ha ott lihegne és kerülgetni kéne.
Ne értsd félre, szeretem az állatokat, de a partneremre szeretnék koncentrálni, és nem arra, hogy a pincér mikor bukik fel a kutyában vagy hogy mikor kell kakilnia. Akkor inkább menjünk el egy kutyasétáltatós randira, de ez legyen előre megbeszélve.
Igeeeen.
Kutyákkal nőttem fel, nálam mindenképp szerezne ezzel plusz pontot. Viszont tényleg érdemes előre lebeszélni
Allergiásként mondom, hogy beszéljétek meg. Nem mindegy a kutya milyen szőrrel rendelkezik, a hosszú, bundás típusok sokkal jobban kikezdthetik az allergiást.
És ha esetleg fél idegen kutyától?
Jelezd felé, és biztosan nem lesznek félre értések.
Max ha előre szólsz..
Nekem nem tetszene. Liheg, össze-vissza járkál, felbuktat, nyalogat, rám ugrál. Nem szeretem a kutyákat.
Alapból ha tudnám hogy kutyás az illető, nem is foglalkoznék vele. Nem fogom megkedvelni a kutyát, nem tudnék együtt élni vele stb.. de nyilván nem kérnék meg senkit se hogy váljon meg az állatkájától. Majd talál magának kutya kedvelő nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!