Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a következő helyzetről? Netes randimeghiváson a csaj megkérdezi, de ugye nem vagy szervkereskedő? Én meg kiborulok, veszek egy aktatáskát, telerakom marhaszívvel, májjal vesével, s a randin úgy intézem, hogy "véletlenül" kinyíljon,
Figyelt kérdés
a táska, s kiboruljon az egész...2021. jún. 24. 10:37
11/21 anonim válasza:
Egy béna viccért? Hát végülis nyugodtan égesd magad egy koffernyi belsőséggel, a csaj számára legalább hamar leesik, hogy takarodó van.
12/21 A kérdező kommentje:
Nem vicc volt, komolyan felmerült benne.
2021. jún. 24. 11:09
13/21 anonim válasza:
Hát tudod akinek nem inge, ne vegye magára.
Félelmetes hogy milyen elmebetegek járnak szabadon.
14/21 A kérdező kommentje:
Na de tényleg adtam már el szerveket...
2021. jún. 24. 11:16
15/21 anonim válasza:
Csak szólok, h ha lány lennél, benned is felmerülne igen gyakran. Végtelen sok állat van és annyiból igaza volt, hogy valóban nem vagy százas, ha ezért most marhaszíves bosszút tervezel.
Van abban irónia, hogy miután megsértődsz, hogy creepynek tart, VALÓBAN te lennél a legcreepybb randija valaha.
16/21 anonim válasza:
túl sok a szabadidőd, a humorod meg pocsék
17/21 FoxtrotLidérc válasza:
Én lehet vicceskedve megjegyezném inkább: Az öcsém a szervkereskedő, de már évek óta nem hallottam felőle. Én fegyverben utazom. 😆😆😆😆
18/21 anonim válasza:
Amikor csodálkoznak (legtöbbször férfiak), hogy miért utasítom el az internetes ismerkedést, na, pont ezért. Szeretne a fene egy kérdezőhöz hasonló aberrálttal foglalkozni, amikor a való életben rögtön ki lehet őket szűrni.
19/21 anonim válasza:
Pihent agyú vagy (vagy inkább elmebeteg). Ezt az energiát fektesd másba, rád férne.
Akkor hagyd inkább a lányt, ne talizz vele.
20/21 A kérdező kommentje:
és mit kezdjek a szervekkel?
2021. jún. 24. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!