Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Oké, hogy a nőknek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oké, hogy a nőknek ilyen elvárásaik vannak a férfiak felé (leírásban), de ők mit tudnak nyújtani ezekért cserébe, mert külön elvárása már mindenkinek van, de ezért ők mit tudnak adni, kiváncsi vagyok?

Figyelt kérdés

Az elvárások pár netes társkeresőből:

1)

Közvetlen, komunikatív, jó humorérzékkel, s nem utolsó sorban ineligens férfit keresnék....cserében egy , szintén közvetlen, komunikatív, ôszinte, törekvô, Gyermek szeretô, hûséges, formálható, bályos mosolyù hölgy köszön vissza. Köszönöm.

2)

Legyen érett, hűséges, becsületes! Nem csak a külső hanem a belső is számit van elképzelése az életről és nem a mának él!

3)

A tökéletes: helyes, megbízható, szeretni csak egyet tudó, , okos, bölcs, erős kezű, nem lusta, önzetlen, ismeri az alázatot,kedvesét mindennél jobban védelmezi, és mindig első helyre teszi, tud vitatkozni..hinném ,hogy vagy , de nem létezel!

4)

Olyan kihalóban lévő értékeket keresek, mint: tisztelet, udvariasság, érzelmi érettség, figyelmesség. Valaki olyat, aki nem hátrál meg a kihívástól, aki szeret és tud bizonyítani. Emellett meg tud nevettetni és nem hagy maga mellett unatkozni.

5)

Keresek egy romantikus, kedves, gondos férfit, aki szeret úgy ahogy vagyok. Szeretném ha inteligens lenne és igényes, türelmes, odaadó és hűséges. Létezel? :)

---

Láthatjuk az elvárásokat, ha összeset egybe gyúrjuk, akkor kijön egy elég erős elvárás; vajon ilyen ember létezik másik félbe?

És az a nő mit nyújt aki ilyen férfit kap?

---

2021. jún. 20. 04:38
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
87%
Nem baj, ha nem vagy ilyen, lesz ezer másik, aki ilyen, es megadja! Addig en magyon el vavyok egyedul is
2021. jún. 20. 09:38
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a netes társkeresős szövegek sok embernél megtalálhatóak, mert könnyű velük azonosulni. Egyben nagyon jó vízválasztók is, mert aki saját maga is megfelel ezeknek, az viszonylag gyorsan el is kel, akinél pedig ezek csak elvárások, de ő maga nem tudja nyújtani, esetleg nem is ezek az igazi elvárásai, csak jól fest a bemutatkozóban alapon odaírta, azok sokáig fent maradnak.
2021. jún. 20. 09:40
 23/41 anonim ***** válasza:
83%
Azért nagyreszuknek mégis van pasija. És ezek szerint rengeteg pasi megugrotta az elvárásokat.
2021. jún. 20. 10:12
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

De miért akarjuk egybegyúrni különböző nők elvárásait? A nők nem egy homogén halmaz, és nem ugyanazok az elvárásaik. Ha a férfiak elvárásait próbálnák egybegyúrni, akkor is teljesíthetetlent kapnánk.

Én, amit elvárok, azt kb. 90%-ban tényleg tudom is teljesíteni, sőt, van, amit még felül is teljesítek (pl. 350 nettót keresek, de nekem, ha magát el tudja tartani, az illető, a mimimálbéres munka is oké; nekem van saját lakásom, de nem várom el a másiktól). A maradék 10% az, hogy viselkedésben, külsőben férfias legyen az illető - ezt érthető okokból én nem tudom hozni, de akit keresek, az meg valószínűleg pont nem férfias, hanem nőies nőt keres.

2021. jún. 20. 10:22
 25/41 anonim ***** válasza:
66%

Tok erdekes, hogy "elvaras" az anyagi. Keressen ennyit, lakjon ezzel-azzal, vegzettsege legyen xy, a "celok" meg max uzleti-anyagi cel es nem mondjuk belso fejlodes.

Tudod mi az elvarasom ferfikent, amiket en is lerakok az asztalra, akar fel kezzel?

Ne a kocsma, pia legyen a hobbija.

Legyen humora es legyen kommunikativ.

Szeles latokor, empatikus.

Ennyi. Ki hol vegzett, milyen magas, mennyit keres, mi a hobbija, milyen hajfesteket hasznal stb...total letojom. Online megsem kepes a 90% alap kommunikaciora csak akkor mi a feneert nyomott ram like ot, vagy match-et, vagy "keres part".

2021. jún. 20. 10:49
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

Bro!

Amennyiben nem haraxol én az eredeti kérdést megfordítom! :)

Nem örülsz, hogy CSAK ennyi az "elvárás" (gyűlölőm ezt a szót!)?

Amig nem a budai villa, sokmilliós értékű, maximum pár éves verda stb. felszínes kívánalmak számítanak, addig hol a probléma? Én például a legalacsonyabb materialista kívánalomnál is elhasalnék (kicsit nihilista) idealistaként! :D

Szerintem ezeket a férfitársadalom többsége abszolválja 80-90%-ban, nem? :)

De ez az egész társtalálósdi nem arról szól, hogy mindkettő fél igényei egy vastagabb metszéshalmazban találkozzanak? Ha ezeket nem tudod "teljesíteni", akkor ne keseregj azon, hogy ezeket a lányokat valószínűleg nem fogod randira hívni.

Hádemostnem? :)

2021. jún. 20. 10:50
 27/41 anonim ***** válasza:
0%
26: Attól, hogy egy "rakás ember" abszolválja, hogy meg tud venni 30 millióért egy apró lakást, attól teljesen függetlenül még irreális 1 milliót kérni négyzetméterenként. Ha érted, mire célzok.
2021. jún. 20. 10:53
 28/41 anonim ***** válasza:
76%

27

Megtud venni, max 20-25 eves hitellel. Emberek tobbsege nem sajat zsebbol veszi.

2021. jún. 20. 10:58
 29/41 anonim ***** válasza:
79%

27: Értem én, értem én...

De ha neked az eredeti kérdésben kifejtett igények analógiában érnek 30 milliót, 1 millás négyzetméternyi értékkel. Hááát, akkor az egyikünknél az ingatlanbecslő elég vastagon húzta meg azt a bizonyos ceruzát! :D

De akkor most tegyük félre a becsüst. Akik ki tudják majd fizetni ezt az árat a lakásért már látják, hogy ez az érték nem véletlenül ilyen magas. Csendes helyen van, barátságos és összetartó, egymáson mindég segítő közösség alkotja majd a szomszédságot. stbstb.

2021. jún. 20. 11:06
 30/41 anonim ***** válasza:
0%

Mivan? Nem tudom hol laksz. De amikor pesten a sz..ros, hugyos, hangos belvarosban egy korfolyosos kis lyukat berelni is magas aron lehet, ott nem a kozosseg miatt van magas aron, hanem a "meno, frekventalt hely" miatt.

Pesten nem igazan van "osszetarto" kozosseg.

2021. jún. 20. 11:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!