Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrány egy férfinél ha ennyire utálja és nem érdekli a foci és a kocsik?
Figyelt kérdés
Nagyon nem érdekel hogy milyen fajta és típusú egy autó.
Foci meg aztán, tőlem ezen az ebn ha magyarok lennének a döntőben akkor sem nézném, ennyire hidegen hagy és utálom
2021. jún. 16. 19:01
1/14 anonim válasza:
Miért lenne az?? Nem ezek a férfiasság ismérvei.
2/14 anonim válasza:
A hobbiknál jó, ha van pár közös. Nos, anőket eléggé hidegen hagyka a sport általában, szóval a többségnél nem veszítesz ezzel semmit.
3/14 anonim válasza:
Nálam nem. Más tulajdonságai jobban érdekelnének.
4/14 anonim válasza:
Férfi vagyok, engem se izgat sem a kocsi sem a foci. Igaz régen játszottam pc-n autós játékokkal, de ilyen szinten nem érdekel, hogy hány lóerős, meg így meg úgy gyorsul stb. Fociról meg annyit, hogy gyerekkoromban, olyan 8-9 évesen pár utcabeli sráccal szerettem focizni, kikapcsolódásnak jó volt, de semmi több.
5/14 anonim válasza:
Ha más férfiaknál akarsz bevágódni, akkor persze.
6/14 anonim válasza:
Az autóknak nincs fajtája.Típusa van és azon belül rengeteg fajtája.A foci és más csapatsport esemény is férfias tulajdonságok.Hideg sör, Házi pálinka.Favágás stb...Ezen az oldalon elvileg a férfias tipusú férfiakat szeretik/szeretnék.Egy ilyen férfit hagytak el mert sört ivott focit nézett.Majd összejönnek valakivel aki nézi velük a török sorozatot, kíséri a túrkálóba, Suzuki Splashje van és minden szombat este megiszik 3 ct cherryt amitől spicces lesz.Majd őt is leépítik mert az ilyen nem férfi...(Ez való igaz, de úgy sem tudsz ezeknek megfelelni mert semmi nem jó nekik)Az én tanácsom hogy magasról sz.rd le hogy kinek mi felel meg.Csináld azt amit szeretsz, és ne csináld azt amit nem szeretsz!
7/14 anonim válasza:
A nők legszebb álma lennél, ha úgy néznél ki mint Brad Pitt.
8/14 anonim válasza:
Öhmm valakinek biztos, de nekem tuti nem.
9/14 anonim válasza:
Az nem zavar, ha valakit valami nem érdekel. Ez az "utálom" dolog viszont ellenszenves. Mit lehet utálni egy tárgyon, vagy egy sporton? Én nem utálok semmit és szerintem valami gond van azzal, aki, mint egy morcos gyerek közli hogy ez is szar, az is szar, ezt is utálom, azt is. Nem egy pozitív ember képe rajzolódik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!