Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit kellemetlen helyzetbe kerültem. Van még visszaút?
Randiztam egy csajjal, akit tinderen ismertem meg. A randi jól sikerült, de utána kb alig beszéltünk, kicsit mintha bezárkózott volna. A randi időpontokat illetően sose volt jó egyik nap sem, csak pont azok, amik nekem nem. Szóval nem jutottunk egyről a kettőre. Ezt meg is mondtam neki, és közöltem vele, hogy szerintem hagyjuk a dolgot. Ekkor elkezdett értetlenkedni, hogy miért, igazából neki jó ez a nap, meg az, stb. Én pedig iszonyúan odavagyok érte (kb 200 matchen vagyok túl, és nem találtam még hozzá hasonlót), szóval belementem az általa választott napba. Viszont ez az egész nagyon komor hangulatot szült az amúgy sem túl aktív chatünkön. És kicsit úgy is érzem, hogy segget csináltam a számból azzal, hogy mégis folytatjuk az ismerkedést.
Szerintetek mindent elszúrtam ezzel? Nem akarom, hogy egy sértődött kisfiúnak tűnjek, aki kap egy kis alamizsnát azzal, hogy hajlandó találkozni velem...
‘Ezt meg is mondtam neki, és közöltem vele, hogy szerintem hagyjuk a dolgot. ‘
aha, szoval par napig nem sikerult osszehozni egy randit es te rogton besertodsz es hagynad az egeszet, pedig allitasod szerint nem talaltal meg hozza hasonlot.
szedd mar ossze magad. ha a 2. randi jol sikerul, ugyis az lesz a donto, nem a chatelgetes. ha meg nem sikerul, akkor kb mindegy is. orulj neki, hogy adott meg eselyt ezutan a hisztiroham
utan.
"aha, szoval par napig nem sikerult osszehozni egy randit es te rogton besertodsz es hagynad az egeszet,"
Nem, 1,5 - 2 hétig nem sikerült.
Egyébként abban mi a hisztiroham, hogy - egyébként a nők túlnyomó többségével ellentétben - egyenesen, mindenféle hátsószándék és negatív hangzás nélkül, felnőtt ember módjára le merem írni, ha valami zavar?
#6: egy-két szót kiragadsz, és kontextus nélkül beszélsz róla.
Egyrészt nem azt írtam szó szerint, hogy "akkor hagyjuk". Másrészt létezik egy olyan dolog, hogy önbecsülés.. és ha két hétig futsz valaki után, aki le se szar téged, miközben mellette van jó pár lány kontrasztként, hogy mennyire jól is tudna működni a dolog, akkor az ember elgondolkodik. Nem mentegetem magam, továbbra is tartom magam ahhoz, hogy nekem ez a viselkedés nem egyenes. Ha nem lennék ennyire odáig érte, már rég nem beszélnénk.
#8 Szerintem a kommunikációdon kicsit làgyíthattál volna. Legközelebb inkább valami olyat mondj, hogy úgy érzem, hogy terhes számodra egy találkozó és nem vagyok benne biztos, hogy miért. Nagyon elfoglalt vagy, vagy inkább hagynád a beszélgetést?
A gond az volt, hogy annyira sarkosan fogalmaztál, hogy nem lehetett könnyeden visszahátrálni belőle (pedig amúgy nem hagyni akartad). Én megpróbálnék beszélni vele (nem chaten), bocsánatot kérni a megfogalmazás miatt/megkérdezni, hogy megbántottam-e és mikor mond valamit, akkor mosolyogva megkérdezném, hogy hogyan tehetném jóvá. (Pl. Akkor gondolkodj rajta, hogy virággal vagy fagyival esdekeljek bocsánatodért).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!