Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akarják a dagadt öreg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarják a dagadt öreg elvált elhasznált nők meggyőzni a férfiakat hogy a jó testű fiatal nőkkel sokkal nehezebb kapcsolatot fenntartani?

Figyelt kérdés

Megismerkedni nyilván nehezebb mert sokkal több jelentkezőt kell “legyőzni” de utána egy öreg dagadt elvált nő is ugyanannyi , sőt talán több elvárást támaszt a partnere felé, mivel be akarja pótolni az elmaradt dolgokat, amiket nem kapott meg a házasság alatt. És ezért cserében már semmit nem tud adni egy fiatal jó testű még élettel teli nővel szembe!

( a lelkét és a szeretetét adja dumát most hagyjuk inkább!!! Nyilván egy elhagyott lelakott ember annak is örül ha kicsit kedvesek vele, de valódi viszonzás nincs )

2021. jún. 15. 11:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Miután ti sírtok itt naphosszat, hogy a szép nőket csak a pénz érdekli és szívtelenek és nem tudnak szeretni, és nem végeznek házimunkát csak a telefont nyomkodják, nem értem, hogy mi bajotok van azzal, ha egy öreg elvált dagadt nő mélyebb érzelmeket tudna adni. Hiszen ez az incel= jó, chad= rossz female változata lenne.

Amúgy én a te szemedben biztosan csúnya, öreg, dagadt elvált nő vagyok a hatvan kilómmal és közlöm veled, hogy egy egészen kicsikét sem tudnám szeretni a hozzád hasonló lényeket.

2021. jún. 15. 20:31
 12/18 anonim ***** válasza:
Az a kérdés, hogy te milyen vagy Mr Tökéletes?
2021. jún. 15. 21:19
 13/18 A kérdező kommentje:

#11 60kg a topmodell kategória azok között akik engem jelölnek.

( kb 80-100kg / 160cm átlag magassághoz )

Nekem nem kellene az általad leírt nő, de az érzelem nem lehet mindenre vàlasz. Főleg nem öregen és több tucat partner után

2021. jún. 16. 12:42
 14/18 A kérdező kommentje:
#12 kicsit se vagyok tökéletes és épp ezért nem is gyözködök egy nőt se hogy engem válasszon mert dagadt és öreg vagyok kicsi farkam van és kopasz de engem válasszon mert akkora szívem van hogy csuda
2021. jún. 16. 12:44
 15/18 anonim ***** válasza:

Mert így van. A fiatalok, de még az időseknek is a nagyja, teljesen analfabéta. 0 önismeret, 0 világ ismeret, 0 gondolkodásikészség, 0 kommunikációs készség, 0 belelátási képesség, és ezt még nagyon sokáig sorolhatnám.

Ilyen eszméletlen nagy hiányosságok, nullához közeli tapasztalat, és rengetegszer hatalmas torzultságok, negatívumok mellett elég nehéz futtatni egy kapcsolatot, főleg ha te már tartasz valahol. Egyszerűen nem is fogsz összejönni olyannal, akiben nincsenek meg a te általad képviselt értékek. Szóval sokszor a fiatalabbnak esélye sincs.

Pont attól lesz könnyebb egy kapcsolat ha sok az elvárás. Ez mutatja, hogy a kapcsolatban lévő egyének fejlettek, ismerik magukat. Ettől lesz könnyű. A kevés vagy értelmetlen elvárásoktól, amik azt mutatják, hogy a másik azt se tudja ki ő maga, attól lesz nehéz.

2021. jún. 19. 07:16
 16/18 anonim ***** válasza:

13# csak a felszínes embereknél nem lehet mindenre válasz az érzelem. Az érzelmek a legjobb dolog a világon. A jó érzések megélése kb mindennek az értelme. Ha valakivel mélyre tudsz meditálni, úgy érzed végérvényesen nyertél az életben, mindened meg van s annál sokkal több.

...nyílván.

De mindenkinek más a nyílvánvaló. Mindenki mást ért még el az életében. Te pl szinte semmit.

2021. jún. 19. 07:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Tudod a szeretet olyan, hogy ha elveszel belőle, több marad mint volt. Nem lehet elhasználni.
2021. jún. 19. 07:29
 18/18 A kérdező kommentje:

#16 érdekes mód ezt mindig csak a csúnya dagadt elhasznált kutyának nem kellő emberek súlykolják...

A “ nekem nem kell szèp partner mert én a csúnya partnerem lelkét keresem és így boldog és teljesen az életem , hogy egy csúnya emberrel èlek”

Ezt hívják önámitásnak. Hasznos dolog de szánalmas szerintem

2021. jún. 19. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!