Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány olyan párkapcsolat lehet Magyarországon, ahol az amúgy csinos és aranyos nő drogdílerrel, nőverővel, stricivel vagy alkoholista trógerrel él együtt?
Hali!
Személy szerint ismerek Én is ilyen embereket.
Nekem volt egy kolléganőm, akiről szintén megnem mondtam volna, hogy drogozik.
Együtt élt/él a barátjával, aki drogfüggő, és annyiszor bántotta már, hogy nem igaz. Többször láttam rajta horzsolásokat, foltokat a munkahelyen.
Eleinte nem is vallotta be, de utána elmondta magától. De én is sejtettem, hiszen nem vagyok hülye. Azok alapján amit elmondott róla, nincs rá jó hatással a drog. Egyik sem. Mert érdekes, hogy tisztán nincsen annyi veszekedés és kiabálás, plusz verekedés, mint mikor be van állva mint a szar. Úgy hogy lehet mondani, hogy az alkohol így meg úgy... De a drogok sem különbek. És most itt nem a fűre gondolok. Aki alapvetőlegesen is drogos, mert hosszú évek óta fogyassza a különböző szereket, és mellé még iszik is elég sűrűn, az nem éppeszű.
És amikor az ember megkérdezi hogy miért nem hagyja Őt el, akkor mi a válasz?
"- Hát, mert szeretem..."
Ennyit erről. A zsarolás az ment/megy gondolom náluk azóta is. Zsarolják és fenyegetik egymást, ezért IS nem válnak meg egymástól. Nem "csak" azért, mert "szeretik egymást".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!