Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van aki 20 éves kora felett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki 20 éves kora felett ismerkedett meg a legeslegelő párjával?Mit gondoltok a történetemről?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Meg szeretném megosztani veletek a történetem...19 éves vagyok lassan 20 és nem volt még párkapcsolatom.Én ismerkedtem ,találkozgattam emberekkel nyitott vagyok.De valahogy sosem jött össze főleg a karantén időszakban a sok zárás miatt.Volt hogy a távolság vagy a célok nem egyeztek sose volt valamiért jó.Aztán általában a közelebb lévő lányt választották.Had ne mondjam hogy összeomlottam.Már a környezetem is rettentően piszkál hogy vén lány maradok ,meg menjek már pasizni mert elmegy a fiatalságom és füt -fát kikéne próbálni.Már a saját anyám mondogattja hogy szedjek valakit össze mert majd 20 évesen nagyon gáz és sokkal fájdalmasabb lesz elveszteni a szűzességem.Konkrétan már az önbizalmam a 0 van.Már bármikor eltudom sírni magam.Mert ez már nem csak a magányosságom miatti rossz érzés miatt van.Hanem már konkrétan bármit csinálok csak a fiúkat nézem hogy végre valaki legyen.A rokonok rettentő szorongást okoztak.És már konkrétan egy kalap sz,rnak meg csúnyának érzem magam hogy nem jött össze senki.

2021. jún. 9. 14:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A barátommal most vagyok az első kapcsolatomban Ő 28F, én 23N. Nagyon boldogok vagyunk, mindent megbeszélünk és külön izgalmas neki, hogy bevezethet 'ebbe a világba'. Te is ráérsz bőven
2021. jún. 13. 21:31
 12/19 anonim ***** válasza:

A férjem màr majdnem 21 volt, mikor megismerkedtünk és összejöttünk. Nem volt neki más. Én picit idősebb vagyok, volt pár kapcsolatom előtte. 11 éve vagyunk együtt:). 1,5 év után házasodtunk össze egyébként:)

Nincs semmi baj a szüzességgel, az csak egy állapot, ami esélyesen nem tart örökké. Mindenki elkezdi valahol. Nem ciki egyáltalán. Az meg baromság, hogy idősebben jobban fáj elveszteni. Nem is mindenkinek fáj. A partnertől is függ. Nekem pl egyáltalán nem fájt.

Én magam 19 évesen vesztettem el, az első kapcsolatomban, szóval ha belegondolsz, nem korán, viszont mégis megbántam, mert utóbb kiderült, hogy rossz emberben bíztam meg:(

2021. jún. 21. 00:38
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Még csak 20 éves vagy, nem vesztettél semmit. Azt meg el ne hidd, hogy minél öregebb vagy, annál fájdalmasabb a szüzesség elvesztese :D

Én is 20 felett kezdtem bele, nem gondolom, hogy emiatt egy torzszülött lennék.

(N)

2021. jún. 21. 09:03
 14/19 anonim ***** válasza:

A vőlegényem 21 volt, mikor megismerkedtünk. Előtte nem volt senkije. Én fiatalabb voltam, nekem sem volt semmi komoly előtte, csak bemondtuk hogy "járunk" és ez volt a kapcsolat csúcsa.

Én egyáltalán nem bánom, hogy így alakult. Együtt nőttünk fel, könnyebb volt összecsiszolódni.

2021. jún. 21. 10:11
 15/19 anonim ***** válasza:
57%
Ez a mostani covidos időszak nem segít a dologban, én a gyerekeimet sajnálom, mert az ő életükre sokkal nagyobb kihatással van 1 évnyi bezártság, mint egy felnőttére. De te még egyáltalán nem vagy elkésve semmivel, én is 21 voltam, amikor először összejöttem valakivel, és nem is tartott pár hónapnál tovább.
2021. jún. 21. 13:10
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Persze biztos marha rossz volt a gyerekeknek is, hogy nem csavaroghattak, meg otthon nehezebb tanulni.

Szerintem azoknak akik fizetésből élnek meg, de elvesztették a munkájukat, speciel milliószor rosszabb volt.

Nekünk konkrétan a kaján kellett spórolni, hogy a számlákat fizetni tudjuk, mert mindketten buktuk a munkánkat mikor bevezették az idióta korlátozásokat hosszú hónapokra. Rettenet nehezen találtunk átmenetileg más melót, a covid miatt folyton elutasítottak mindenhol, hogy addig nincs felvétel, és amit végül találtunk, nagyon szar volt, végül sokkal kevesebb pénzért kellett többet gürcölni. Nagyon nehezen éltünk meg. Ez azért valósabb probléma. Nem tudom sajnálni a gyerekeket, más embereknek a megélhetését tette tönkre a kormány. Ismerek olyat akit utcára tett a főbérlője decemberben, mert nem tudta fizetni a lakbért amiért a korlátozások miatt elvesztesztette a melóját. Kicsit se olyan ez, mint az hogy a gyerek nem mehet ide- oda csavarogni, meg a tanulást is be lehet hozni.

2021. jún. 21. 16:51
 17/19 anonim ***** válasza:
61%

#16 Ne keverjük már a szezont a fazonnal. Senki nem beszélt megélhetésről, anyagi helyzetről.

Ez egyébként sem verseny, hogy kinek nyomorúbb a sorsa.

2021. jún. 21. 17:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Te jöttél itt a kölykökkel, hogy milyen szar volt nekik. Szimplán közöltem, hogy semmiség amit ők átéltek ahhoz, amit mások szenvedtek az elmúlt majd 1,5 évben a covid alatt. Ennyi.
2021. jún. 21. 17:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Az nem én voltam. 👌
2021. jún. 21. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!