Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mit gondoltok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondoltok egy olyan 35 éves férfiről, aki csak 230at keres? (vidék, nem Pest)

Figyelt kérdés
2021. jún. 8. 20:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
67%

Az nagyon kevés. Nem lehet belőle megélni. Maximum akkor elég, ha a szülők hitel mentes házat /lakást tudnak neki adni.

Egyébként ennyi fizetésből nem lehet egyedül normális házat /lakást venni. Vagy albérletet fizetni, 100 e Ft felett van a bérleti díj és ebben még nincs bent a rezsi. A boltban is minden iszonyú drága pl 600 Ft/kg a krumpli... 230 000 Ft 1 főnek elég ha van hitel mentes háza. De családot fenntartani lehetetlen ennyiből.

2021. jún. 9. 19:06
 52/77 anonim ***** válasza:
100%
51. Gondolom a nő is keres ennyit, 1 gyerekkel 450 ezreből normálisan meg lehet élni. Plusz azért már ha 2 van, akkor rengeteg a támogatás 2 gyerekre. De a legjobb ha van két 230 ezres bér és nincs gyerek, akkor kényelmesen megvan a pár. Nyralásra is jut (nem Thauföldre, de 1 hét olaszban vagy horvátban simán összespórolható).
2021. jún. 9. 19:59
 53/77 anonim ***** válasza:
Thai
2021. jún. 9. 19:59
 54/77 anonim ***** válasza:
100%
dobálóztok itt az 500 meg 600 ezerrel, mintha ez lenne az átlag LOL... pökhendi phaszkalapok. Én is ez felett keresek de nem jövök ide verni a nyálam, mert nálam nem napi 8 órás melóról van szó, szóval nem tudok nyilatkozni a hétköznapi életről, de azt tudom, hogy a media marktban győrben olyan 230 körül kerestem, lent délen az alföldön egy kisvárosban meg örültem ha elérte a fizetésem a 150 ezret. És nem az a város neve hogy Mérnökök Városa, itt a legtöbb ember "halandó" érettségis ember
2021. jún. 9. 20:32
 55/77 A kérdező kommentje:
Feleségem 80at keres és még dohányzik is (havi 15 ezer). Nincs hitel a lakáson. Most tervezzük a babát.
2021. jún. 9. 20:59
 56/77 anonim ***** válasza:
76%

Nekem is kedvencem ez a nem lehet megelni...

Akkor mégis hogyan él az ország fele???

Nem 1 családot ismerek, ahol anya-apa ennyit keres és mégis normálisan élnek. A gyerek egyetemre jár, a kisebbik speciális szakközépbe.

Igaz nem 6 milliós autójuk van, hanem 1 és nem 1 év alatt lett kész a házunk, hanem folyamatosan haladtak vele...

2021. jún. 9. 21:00
 57/77 anonim ***** válasza:
100%
Az orszag 60% a nem keres netto 250 felett, akkor mirol beszelunk?
2021. jún. 9. 21:07
 58/77 A kérdező kommentje:
Igazából az autó senkit se érdekel, 20 percet megyek vele naponta + a nyaralás. Oda is elvisz. 80at simán félreteszek havonta.
2021. jún. 9. 21:07
 59/77 anonim ***** válasza:
#56 meg is válaszoltad a kérdésed ... Nem nyomorognak a magyarok, na de azért nem is unatkozó arisztokraták, mint mondjuk a svájciak akik unalmukban már egymást jelentgetik fel mert vasárnap van és elfingod magad a panelben. A nyugati világ eszméi ugyan itt vannak, de az átlag nagytöbbség mindig csak úgy néz ezekre mint a kisgyerek a cukorboltban amikor csak pár darabot kap meg a több százból. Autó, ruhák, házak... ezek mind csak vágyálmok, és azokkal élnek amikre telik, vagyis nem új szalon audi, hanem pár éves opel,suzuki,ford stb... Nem gucci meg prada ruhák, hanem vagy kínai kamu, vagy turkálós, esetleg -99%-on vett dolgok márkás cuccok, vagy valami olcsóbb márka puma,dc, nem 3 szintes családi ház medencével, hanem 50 nm2-es panel lakás.
2021. jún. 9. 21:09
 60/77 anonim ***** válasza:
En szeretek panelban elni. Csak este jarok haza ugyis. Hetvegen meg anyamnal vagyok videken.
2021. jún. 9. 21:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!