Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes ismerkedési csalódások? Mikor írásban még abszolút szimpatikus, személyesen meg 180 fokos fordulat?
10-es, lehet neten ismerkedni, nagyon sok ismerősöm ott találta meg a párját, csak ésszel kell. Ne adj meg magadról olyan infókat, ami alapján megtalál, vagy zaklatni tud, és ne éld bele magad túlságosan, mert lehet, hogy nem is valódi vagy nős vagy bármi.
Én két évig csináltam, és végül ott találtam meg a férjemet.
Több sráccal találkoztam, akik voltaképp aranyosak is voltak, csak nem jött össze a kémia.
2 nagyon kirívó eset volt.
Az egyikről részben én is tehettem, mert akkor több sráccal is leveleztem, és nem is fektettem túl nagy energiát a megismerésükbe, mert úgy voltam vele, hogy majd inkább személyesen. A srác dunaújvárosi volt, én fehérvári, azért nincs olyan közel a kettő, hogy napi szinten találkozgassunk, így őt tényleg nem vettem olyan komolyan, néha-néha írtunk egymásnak. Aztán felvetette, hogy erre jár, és találkozzunk. Amikor megláttam, hát a szavam elállt, olyan jóképű volt a srác. Én magam átlagos nő vagyok, így bizonyára nem tetszettem neki. És ezt nem is rejtette véka alá. Beültünk egy kávézóba, és eszébe nem volt bármit kommunikálni velem, ment a tévé, és azt nézte. Eléggé zavarba ejtő volt a dolog, ittuk a kólát, és néztük a tévét. Hogy megtörjem a csendet néha kérdeztem tőle valamit, amire az volt mindig a válasz, hogy muszáj azt neked tudni? Így utólag elég bamba voltam, hogy nem hagytam ott 2 perc után, de egy kínos félórát eltöltöttünk így. Aztán mondtam neki, hogy köszi akkor a randit, kifizetem a kólámat, és megyek. Nagyon gavallér volt, mert közölte, hogy ő fizet, és majd felhív. Egy pillanatra megijedtem, hogy ugye ezt most nem mondod komolyan, de valószínűleg nem, mert soha többet nem hallottam róla. A haverjaim utána hónapokig ezzel szivattak, ha valamit kérdeztem, hogy
-Muszáj azt neked tudni?!
A másik egy pesti srác volt, és megbeszéltünk egy randit, de útfelbontás volt, és nem tudott az autópályáról lehajtani ott, ahol kellett volna. Felhívott, és közölte, hogy akkor menjek el én Pestre. Mondtam neki, hogy nem ezt beszéltük meg, és nekem az most egy kicsit messze van, hát nem tud a következő falunál lehajtani? Azt mondta, hogy nem tud, és nincs is olyan messze, menjek csak. Mire mondtam, hogy nem, elég csúnya szitok fogadott, végül letettem a telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!