Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Melyik nőt választanátok a kettő közül?
A,
Nettó 130 ezret keres. Úgy tűnik ez az összeg nem nagyon fog növekedni.
Külsőre 6/10.
Szexuális étvágya és teljesítménye kiemelkedő. Imád szopni és kiválóan csinálja. Le is nyeli.
B,
Nettó 800 ezret keres.
Külsőre 9/10.
Heti egy menetre hajlandó átlagosan, gyakran fáj a feje. Szopni nem hajlandó.
Egyiket se.
A fizetés nem igazán hoz lázba, ne értsetek félre, nem keresek sokat, de mióta tudatosan csinálom így is érzem hogy haladok előre, és tetszik hogy nem függök másoktól, egyedül haladok céljaim felé.
Második pont alapján a B lenne, ne legyünk álszentek, férfiak és nők is mindig a nekik jobban tetsző fele hajlanak.
A 6-ból 10 nekem kevésnek tűnik, az én rendszeremben legalábbis.
A szexualitás nagyon fontos tényező egy párkapcsolatban, ha nem ugyanakkora, az hosszútávon baj. Akinek kevés a szex, megunja párját, megfogja csalni vagy egyszerűen szakít, nem fogja magát elég jónak érezni.
Akinek meg nincs akkora "étvágya", attól meg a sok csak mégjobban elfogja venni a kedvét.
Nekem a heti egy kevés lenne, a kiemelkedő meg nem tudom mi számít annak, de az meg lehet sok lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!