Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan férfi, akinek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi, akinek nem gond, ha nem vagyok bomba nő?

Figyelt kérdés

Most csak a kinézetre mondom.

Volt egy súlyos depressziós időszakom és kb 4 hónap alatt felszedtem 25kg-t. Nagyon érzem a változást. Előtte simán leszólítottak az utcán, odajöttek hozzám, hogyha egyedül kávéztam. Sokkal kedvesebbek voltak velem, de nemcsak a férfiak egyébként. Nyilván ebben az időszakban szakítottam az exemmel, most épp nem keresek senkit, még összeszedem magam, csak nagyon erős a kontraszt. Sosem voltam még ilyen kövér (165cm, 82kg), és eléggé úgy érzem, hogy így kb esélytelen lesz bárkit is találni.

Tegnap sétáltam is a rakparton és annyira csinos lányok voltak szinte csak, még ducit is csak 1-1-t látni, nemhogy... persze ésszel tudom, hogy vannak elvileg kövér nők is párkapcsolatban, csak annyira esélytelennek tűnik.

(Igen, igyekszem lefogyni és elfogadni is magam)

2021. jún. 4. 17:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Mindenféle férfi létezik.

Sok sikert az egészséged visszaszerzésében és harmonikus párkapcsolat kialakításában!

2021. jún. 4. 18:02
 2/19 anonim ***** válasza:
22%
Persze hogy be tudsz jönni. Van aki a ducikat szereti. De egyébként ha valakinek nem jössz be, nem azért lesz, mert nem vagy bomba nő, hanem testre valszeg a bomba ellentéte vagy. Nem bántásként mondom, nincs veled semmi bajom.
2021. jún. 4. 18:02
 3/19 A kérdező kommentje:
2. Persze, nyilván 15-25kg plusz az rengeteg. Mondjuk annyi, hogy edzem is, szóval pl a popsim jól néz ki, ezt meg is szokták jegyezni, hogy meglepően jó popsim van. Leginkább a hasam és a felkarom zavar. De egyékbént elég lenne, ha az alkatom maradna, csak mindenhonnan egyformán kisebb lennék. 😅
2021. jún. 4. 18:07
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Női szemmel szerintem nagyon sok múlik a kisugárzáson is. Ha valaki ducin is jól érzi magát a bőrében és elégedett, akkor kívülre is magabiztosság érződik. Ha te nem vagy a jelen állapotoddal elégedett, akkor kivülre is a bizonytalanság látszódik
2021. jún. 4. 18:07
 5/19 anonim ***** válasza:
6%

le kell adnod az igényeidet és el kell fogadnod, hogy csak egy tömhető lyuk vagy, komolyra minden normálisabb pasinak kell a trófeacsaj.

Es nem, nem a rosszindulat beszél belőlem, hanem a tapasztalat.

2021. jún. 4. 18:09
 6/19 A kérdező kommentje:
5. mit nevezünk igénynek? És mit nevezünk "normálisabb" pasinak?
2021. jún. 4. 18:12
 7/19 anonim ***** válasza:
39%

mondjuk hogy ne egy alkoholista, dagadt, igénytelen, hibás fogsorú, büdös lúzer legyen a pasas, aki csak dugni akar.

A normális tág fogalom, nálam 125-ös IQ szintnél kezdődik ez a kategória. És nem, senki homlokára nincs ráírva, de 1 óra beszélgetés elég felmérni.

2021. jún. 4. 18:25
 8/19 anonim ***** válasza:
96%
Kisugárzás fontosabb. Nekem nem jönnek be a duci lányok, de ismerek pár ilyen lányt olyan kisugárzással, hogyha nem lenne párjuk akkor én is sorba állnék. :D
2021. jún. 4. 18:27
 9/19 A kérdező kommentje:
7. ha az lenne az igény leadása, hogy egy alkoholistával vagy egy mosdatlan, ápolatlan, igénytelen férfival jövök össze, nos.. akkor inkább maradok egyedül, köszi.
2021. jún. 4. 18:39
 10/19 anonim ***** válasza:
92%
Így is találsz maagadnak pasit, tudj sminkelni meg öltözni. Olyan dagadt nők szedték normálisan kinéző! pasikat Tinderen, hogy bármi lehet. Vagy add le a 80%át annak amit felszedtél, és tiéd a világ.
2021. jún. 4. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!