Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Selejtes lottyadt testtel mi értelme próbálkozni az ismerkedéssel főleg idősebb korban ?
#21 hagyjuk már ezt a hülye közhely dumát ...
Nyilván nem a világ 4,5 millárd nőjéről beszélek hanem az általános női viselkedésről és a kapott realciókról 14 éves korom óta...
Úristen, de szánalmas vagy. Az én párom 44 éves173 centi 110 kiló, normál önbizalommal, kedves, humoros stílussal és kicsi farokkal, egy éve vagyunk együtt. És imádom.
Ja bocsi, nem instanő vagyok, csak egy normál, átlagos, 38 éves elvált, (szerinted) lelakott, szétk@rt nő. Most már inkább sírva fakadok jó?
#27 most már semmit.
Bár pl #26-hoz viszonyítva nem vagyok 110kg
Hmm én 33 vagyok, a fütyim is kicsi, izmos se vagyok, csóró is vagyok és mégis velem van az asszony majd 8 éve, pedig 18 volt mikor összejöttünk és egyáltalán nem volt lelakott meg szétkú...t. :D De nem vagyok 1 bites, mint te. ;)
A hiba benned van... :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!