Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan duci nő akinek elég a szexben a kisebb 14-15cm farok?
Aki létesítene alkalmi vagy tartós szex kapcsolatot vagy komoly kapcsolatot ilyen intim méretű pasival ?
Kort súlyt és magasságot is írj légyszives
Sajnálom ha nem hiszed, ez van nincs okom hazudni anonim oldalon.
Hajlékony vagyok, és a felesleg nagy része nem a hasamra hanem a mellemre és fenekemre megy, simán működik minden úgy ahogy kell.
És nem azért nincs hüvelyi orgazmuzom, próbáltuk már több féle képpen elérni hüvelyben, eszközökkel is, egyszerűen nincs nem érzem rá az ingert.
Viszont csikló által meg van, elég sok is, akár egymás után.
Szóval nincs vele semmi gondom.
Nekem így megfelelő, és kielégítő a szexuális életünk.
Köszönjük jól megvagyunk együtt már több mint 3 éve.
Ezt csak azért írom, hogy ha valaki később olvasná és bizonytalan lenne önmagával szemben, tudja meg, hogy működhet a dolog és semmi akadálya nincs ilyen téren 😊
#35 ne hitegesd a későbbi olvasókat hogy ez az átlag .
Te egy nagyon szerencsés nő vagy , ahogy írod is a hajlékonysággal, a súly eloszlással.
Ti vagytok a nagyon ritka példa
Örülök hogy jól meg vagytok sok boldogságot . De felesleges hitegetni mást higy ilyen könnyen megoldja majd ő is
Én vagyok a másik, aki 110 kg-os álom, szexisten pasival van együtt (azt hiszem 25-ös voltam :) ). Senkit nem hitegetünk.
Tudod nincs lehetetlen csak tehetetlen.
Első alkalmakkor nekünk is nehezebben ment, kellett egy-két alkalom, hogy rájöjjünk, hogy jó nekünk.
És igenis nekem a 19 centis sok pózban fájt, kellemetlen volt, és a 19 centi után még volt egy-két átlak 14-15 centis pasim, velük is sokkal jobb volt, mint a 19 centissel. Ennyi. És szerintem nagyon sokan vannak így a világon, mégha te ezt nem is hiszed el :)
22 és 24
És igen 😊 ezek tények, ennyiben le is zárhatjuk.
Ha az egészségünkért aggódnál jelzem jól vagyunk köszönjük.
Természetesen tudjuk, hogy hosszú távon akadhatnak problémák, ez ellen teszünk is.
Mozgunk közösen, próbálunk egészségesebben étkezni.
De mi így jól érezzük magunkat.
Fogyni nem szeretnénk sokat max 10-15kg fejenként 😁
Én csínosnak érzem magam és magabiztos is vagyok.
Lehet furcsa, nem szokasos, de látod van ilyen is.
ReGina nagyon jó, hogy Te így elfogadod magad, én is meg a párom is most híztunk, egy év alatt kb. 10-15 kilót. Egy éve vagyunk együtt :) tehát úgymond jó hatással voltunk egymásra. Én mondjuk sokat fogytam stressz miatt a válás alatt (2 éve váltam el), akkor nagyon jól néztem ki mások szerint is, bár tény, hogy közérzetileg nem voltam teljesen jól. Most boldog vagyok, biztonságban érzem magam, érzelmileg is és szerintem ez miatt is jöttek fel a kilók, meg persze szeretek sütni-főzni, párommal szeretünk enni stb.
Szóval én most egy 5-10 kilót szeretnék fogyni, nem érzem magam teljesen jól, bár párom így is szeret és kíván, viszont az ételről nehezebben mondok le, így én elkezdtem sportolni, ha mást nem, legalább a közérzetem jobb lesz :)
Sok boldogságot nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!