Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló aranyos, értelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló aranyos, értelmes lányokat hol lehet találni?

Figyelt kérdés
Neten van esélyem ilyen lányt megismerni?
2021. jún. 1. 20:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10-es, meg azt se felejtsd, hogy lehet kamu kérdés, ezen szekcióban feltett kérdések 90-95%-át ugyanaz a 2-3 ember teszi fel, mert unatkozik és provokálni próbál.
2021. jún. 1. 21:05
 12/19 anonim ***** válasza:
48%
#10 mi igencsak másként tapasztalhatjuk a valóságot. Az én tapasztalataim azt mutatják, hogyha a külsőségek és az anyagiak magas szintűek, akkor az érzelmi intelligencia meg a többi hangzatos tulajdonság elhanyagolható. Hiszen az ilyen magas szintű pasikat a nők imádják, és minden jelet megadnak, hogy kezdeményezzen, folyamatos pozitív reakcióban részesítik és olyan mértékben árad belőlük a "kellesz nekem!" kisugárzás, hogy azt még egy ősember is észrevenné!
2021. jún. 1. 21:08
 13/19 anonim ***** válasza:
65%

12-es, sajnos ezt az óriási különbséget én is tapasztalom a top nőknél nagyon népszerű haverjaim meg magam között. Emlékszem, amikor egyik ilyen haverom próbált rávenni, hogy menjek oda egy szép csajhoz, akkor csak annyit mondott, hogy csak beszéltetni kell és sima ügy.

Namármost ugyanezen haverommal történt meg az is, hogy egy szórakozóhelyen, ahol nagyon hangosan szólt a zene, odament tökrészegen egy elég jó csajhoz, aztán így a két baráti társaság "összefésülődött" majd egyszer ez a csaj csak annyit mondott nekem "én nem tudom a barátod mit beszél, de nagyon cuki"

LOL, így kurvаkönnyű csajozni, ha jól nézel ki...

2021. jún. 1. 21:15
 14/19 anonim ***** válasza:
40%

A tapasztalataim nekem is hasonlóak. De nem kellett várni a diszkóig, elég csak visszagondolnom az olyan esetre, amikor egy nálam sikeresebb haverommal beszélgettünk két csajjal.

Egyszerűen a két csajról sütött hogy a haverom érdekli őket, én meg nem. A testbeszédük, a reakcióik, a megszólalásaik. MINDEN.

Bevetettem én az összes "önfejlesztős" tudásomat, hogyne vetettem volna! De mint halottnak a pofon. Társas intelligencia meg a többi? Hagyjuk már... Ez csak egy üzlet, amivel a magamfajta bétákat szokták lehúzni a hamis reményt árulva.

Rég volt már. Azóta elfogadtam a helyem a táplálékláncban.

2021. jún. 1. 21:22
 15/19 anonim ***** válasza:
51%

12-es vagyok, megosztok veletek még 1-2 story-t a történelemkönyvből. Másik haverom azzal kezdte szórakozóhelyen, hogy megfogta a csajt és lekapta beszéd minden nélkül. Nevét se tudta... Ugyanezen haverom másik alkalommal azzal kezdte, hogy ismeretlen csaj csöcseit kezdte el markolászni. Csaj meg vigyorgott mint a tök. Természetesen mindkettőt hazavitték...

Ugye nők szerint csak a fellépés fontos meg a kiállás meg a (nem létező) kémia. De képzeljétek csak el, mi lett volna, ha én, mint ronda "lépek így fel"? Hány év szigorítottat kaptam volna ezekért???

2021. jún. 1. 21:28
 16/19 anonim ***** válasza:
Az ágyamban. 🤭 F
2021. jún. 1. 22:21
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

"én is tapasztalom a top nőknél nagyon népszerű haverjaim meg magam között."

"LOL, így kurvаkönnyű csajozni, ha jól nézel ki..."

Szóval a jópasi haverjaid top nőkre hajtanak, és a top nők a jó pasikkal állnak szóba. Micsoda meglepetés.

2021. jún. 1. 23:29
 18/19 anonim ***** válasza:

"Szóval a jópasi haverjaid top nőkre hajtanak, és a top nők a jó pasikkal állnak szóba. Micsoda meglepetés."

Most nem tudom miért mondod ezt. Csak a kisugárzás számít, meg a kémia.

2021. jún. 1. 23:33
 19/19 anonim ***** válasza:

Nyugi, az alacsonyabb kategóriás nők is a top pasikat akarják. És onnan ered a probléma, hogy meg is kapják őket. Nyilván ez csak alkalmi szexet jelent (mert hát egy top pasi miért ne avatna fel minél több lyukat), de a nők tényleg elhiszik, hogy az az ő szintjük.

Hidd el, ha te egy "béta" vagy, akkor egész éjszaka próbálkozhatsz a bulikban a csajoknál - el fognak utasítani. Ez van.

2021. jún. 2. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!