Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit érez egy nő, ha olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érez egy nő, ha olyan férfi szólítja le, akinek úgy néz ki a pulóvere, mintha partedli nélkül evett volna?

Figyelt kérdés
2021. jún. 1. 10:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy miniszterelnok.
2021. jún. 1. 14:18
 12/20 A kérdező kommentje:
Jaj
2021. jún. 1. 14:20
 13/20 anonim ***** válasza:
Én egy igényes nő vagyok, nem egy telepi maszatka... azért a férfi legyen magára annyira igényes, ha egy igényes nőt leszólít, hogy lesöpri magáról a forgácsot / morzsát. Ha meg véletlenül leette magát, akkor mondjuk elmondja, hogy "jaj, de béna voltam, leettem magam véletlenül", nem pedig odaállít nagy magabiztosan full pörköltszaft pólóban.
2021. jún. 4. 10:08
 14/20 A kérdező kommentje:
nem, nem leettem magam, hanem fát vágtam.
2021. jún. 4. 10:30
 15/20 anonim ***** válasza:
és mennyibe tartott volna lesöpörni a pulcsit? 1 perc?
2021. jún. 4. 10:35
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem csak egy perc, egy ilyen nő ezer hasonlóba köt bele, ezer perc alatt meg már sok hasznosat lehet csinalni
2021. jún. 4. 11:04
 17/20 anonim ***** válasza:
De ha annyira nem igényes a férfi, hogy ISMERKEDÉS előtt nem teszi rendbe magát, akkor próbálkozzon egy koszos pólós csöves nőnél. De gondolom, az már fujj-fujj, meg "jaj, hát az nem vonzóóóóó nekeeeeeem". Én sem megyek smúzolni kajamaradékos foggal, fésületlen hajjal, koszos ruhában, mert van ennél több igényesség van bennem.
2021. jún. 4. 11:08
 18/20 A kérdező kommentje:
Jós se vagyok hogy tudjam mikor fog elémteremni egy megfelelő nő. Ha meg állandóan söprögetem a partedlimet, kirojtosodik, s akkor meg az a baj.
2021. jún. 4. 12:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Akkor meg lehet úgy odamenni, hogy éppen söpröd, és szabadkozol, hogy "ne haragudjon, hogy így szólítom meg, épp dolgoztam, mindjárt lesöpröm". Az azért mutatja, hogy a nőt is veszi valamibe, nemcsak odaböffenti, hogy "hé cica".
2021. jún. 4. 12:47
 20/20 A kérdező kommentje:
- Hé cica, melyik út vezet itt Budára? - szerintem örüljön, hogy feldolgozást kapott...
2021. jún. 4. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!