Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből egy jó kapcsolat?
Volt ilyen párom akivel kB szintén ezekben különböztünk.
Abszolút nem működött hosszú távon....
Persze lehetnek kivételek.
Meg kell próbálni.
Az a legfontosabb szerintem elsősorban, hogy egyáltalán ott tartson a kapcsolatod a lánnyal,hogy ez már téma legyen.
Az is lehet, hogy te már a jövőn gondolkodsz ő meg abszolút nem is akar tőled semmit.
29/N
Nekem pont ilyen volt az előző barátnőm :'$
A zene nem probléma, hisz nem kell együtt hallgatnotok ha nem akarjátok.
Az egyetlen probléma amit látok itt az, hogy túl jó. És ha egy lány túl jó és fiatal, akkor nem szereti lekötni magát. Minden tökéletes, látod, hogy tényleg szeret téged, jól elnevetgéltek, azt érzed ő a mindened, majd egyik napról a másikra találhat egy másik fiút aki éppen jobb nálad. Vele jobban elbeszélget, jobban szórakozik, stb.
Még most az elején annyit javasolnék, hogy elemezd magad. Mik azok a tulajdonságaid, viselkedéseid amik picit is negatívan hathatnak kapcsolatra? Nem vagy túl nyomulós vagy valami? Próbáld most kiszűrni a problémákat, hogy eszébe se jusson, hogy van jobb is.
Én elvesztettem mert nem voltam egy rossz fiú stílusú :'p
De amíg tartott szép volt.
Ez amiket leírtál, nem nagy problémák. A többi, viszont jó alapja lehet egy kapcsolatnak.
Nem kell együtt hallgatni zenéket, vagy egyszer ezt másszor azt hallgatjátok ha úgy adódik. Az ellentétek vonzzák egymást
"ő inkább techno zenét szereti én a rockosabb vonulatot kedvelem,ő ambíciózusabb én nem annyira mondanám magam eltökéltnek,ő gyorsan barátkozik ismerkedik meg új emberekkel nekem ehhez kicsit több idő kell. Van ami közös bennük például ő is egy nyitott gondolkodású ember mint én és jól alkalmazkodik az új dolgokhoz úgy ahogyan én is. A jövőre tekintve is vannak közös céljaink úgymond.Van egy kis korkülönbség kettőnk között körülbelül négy évvel vagyok idősebb,és még esetleg annyi hogy kissé más az ismeretségi körünk ,bár még így is vannak közös ismerőseink,persze a korkülönbség miatt másabb a baráti társaságunk is."
Válasz:
-A zenei ízlés nem probléma. Nem muszáj együtt hallgatni a zenét. Vagy akár egy egy dalt lehet megkedveltetitek a másikkal.
- az, hogy ő ambiciózus, te meg nem, az még jól is elsülhet, mivel míg ő "felemel" téged és segít a boldogulásban, addig te "földhöz ragadtan" vissza tudod fogni egy egy adott helyzetben, mikor kell. Itt viszont felhívom a figyelmed, hogy nem szabad túlzásba esni egyik félnek sem, mert akkor az akár romboló hatású is lehet a kapcsolatra.
- könnyen köt ismeretséget, te nem, így általa lehetnek új ismerősi köröd is. Egyébként meg nem kell feltétlenül minden embert megismerni a másiknak, csak akik fontosak lehetnek.
- ami jó, hogy hasonló beállítottságú emberek vagytok, nyitottság kérdésben és az új dolgokhoz alkalmazkodás terén. A közös ismerősök is jó szempont, akik vannak, a többit nyitottsággal meg is lehet ismerni, ha mind a ketten úgy akarjátok.
- kb 4-6 év a férfi javára, ideális, nem sok. Pont megfelelő.
Összességében, kialakítható belőle egy hosszú távú kapcsolat. De ehhez van amiben engedni, vagy kompromisszumot kellene kötni a másikkal, hogy a későbbiekben az esetleges súrlódásokat elkerülhessétek. Minden kapcsolatban vannak kompromisszumok, engedések.
34 N
Kiegészítés az előzőhöz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!