Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint 30 után lehetetlen társat találni?
Figyelt kérdés
Mi történt 29 év és 364 nap alatt ami másnapra huss eltűnt a semmibe?
Nem tudom reálisnak tartani, hogy valaki 30 előtt kapós, sikerei vannak, aztán szülinap és onnantól semmi.
Itt valami gondolkodásbeli dolognak kell lennie nem? 🙄😏
Lehet csak eldöntik, hogy innentől lehetetlen? És ha nem? Nem kell ám mindíg elhinni amit gondolsz.
2021. máj. 30. 17:11
11/13 anonim válasza:
igazából akinek nehéz élete van annak az arcán meglátszik, akinek könnyebb annak meg simább az arca.. ennyi az egész.
12/13 anonim válasza:
És akinek nehéz, vonzóbb a lányoknak. A könnyű élet unalmas.
13/13 anonim válasza:
33 felett megvaktozik a kulso, mar nem leszel olyan vonzo. Ezt magamrol tudom. Anno sok lany volt nekem huszonevesen. Aztan olyan 33 korul/felett kezdtem el eszrevenni, h nem vesznek eszre a nok, nem neznek ram. Mondom, nem dohanyzok, nem iszok, nem is hiztam el. Pusztan csak elkezdtem oregedni, kopaszodni. Ez termesztes folyamat 30 felett. 4 eve senkim, hiaba probalkozok. Azelott 2 havonta mas volt nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!