Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénz és az érdekek mindent befolyásolnak?
Mindenhol felső kategóriás autó mellett lehet látni a szép nőket.
Előbb látni őket gazdag öregemberrel, mint egy fiatal emberrel.
És még a nőknek van lelke, ők a jó emberek?
Az érdekek és a pénz! Semmi másról nem szól az egész.
Ha lenne lelkük, akkor érdekelné őket, hogy a férfi társadalomban kivel-mi van. Foglalkoznának azokkal is, akik mellett nem származik érdekük.
Magyarázkodni lehet. De a probléma ugyanúgy fenn áll, nem csak fizikálisan, de szövegek lefolytatásában is.
Nem kötelező 500 ezer forintos igényt támasztani egy nőnek a férfiak felé.
A szép megteheti, hogy felöltözik csinosan és kicsípve magát , ingyen és bérmentve testet és lelket ad valakinek.
Nem azért mert kötelező, hanem azért mert fizikálisan erre is lehetőség van.
Az a baj, hogy pénz nélkül nincsen tisztelete és vonzósága a férfiaknak a nők szemében.
És ez nem a férfiak hibája, hanem az elkorcsosulás mivoltja, ami a farokméregetésben keresendő, mert az élet manapság nem a nyugalomról és az emberről! szól, hanem a versengésről, meg a szintvillogtatásról.
Nem halna bele egy nő sem , ha feltétel nélkül nyilvánítana akaratot, csak az neki nyűg.
Annál nagyobbra tartja azt, ami a lába között, minthogy valakivel érdekek nélkül azt megossza.
Csak ilyenkor felmerül a kérdés. Egy hivatásostól mi különbözteti meg azokat a nőket, akik egyébként nem pros....áltak?
Na ezen kéne elgondolkozni, ha már ember az ember.
393:
Pszichés terhelhetőséged alacsony, stressztűrő képességed nem megfelelő.
Ez a te bajod. Ezért ne engem hibáztass.
persze, hogy hányinger kerülget téged.
Nem csak téged!
hanem a sorstársaidat is, aki nem tudja mit jelent az emberség, csak a pénzt lejmolná, meg a kényelembe ülne bele. Problémát megoldani nem tudok, emberség nincs bennetek, csak kritizálni meg válogatni tudtok.
nézd meg , hogy milyen jó alap tulajdonságok tartoznak a nagy könyvekben egy emberhez.
Hát bizony nagyon sok minden, csak az aranyásás egyáltalán nem.
394:
Mit reagáljak neked? Kezdjek el vitatkozik a gyakori anonim fitnesslady-val, hogy miért keres annyit amennyit, miközben az átlagfizetés küszöbé tartozik Magyarországon a legtöbb férfi és nő?
Kezdjek el vitatkozni egy olyan ismeretlen nővel, akinek nem férfi a férfi pénz nélkül. Egy olyan nővel, aki felől elpusztulhatnak azok a férfiak, akiknek nincsen pénzük?
majd ha az emberek új tudatra ébrednek, akkor rájönnek, hogy ezek komoly problémák és elegük lesz abból, hölgy a felső tízezerben boldogok csak.
Azoknak megvan mindenük.
Őket tartja ki a munkásosztály, nekik van szép nőjük, jó kocsijuk, szép házuk, a többi embernek meg semmi ehhez képest.
csak a szenvedés , a gondok a problémák és a kényszerű elengedés, vagy beleőrülés.
és az a durva, hogy a nagy női lélek a TEST! sem annyira buta, hogy ne tudná, hogy amit az igényekért cserébe odaadást a gazdag férfiak megkapnak, azok más férfiaknak is kellene, de ők azt kénytelenek nélkülözni. És könyörtelen módon kirekesztik a férfiakat.
És ezt éljük manapság.
Ha annak idején nagymamáink, dédnagymamáink ilyenek lettek volna, nem születtek volna emberek mostanság a munkásosztály kitartására.
csak akkoriban még volt egy normális értékrendben és emberségen alapuló világ. 1989-től napjainkig ez darabokra szakadt.
Mi az értelmetlenség?
Hogy folyamatosan az irreális igényeivel jön, amit én nem preferálok?
nem tűnt fel, nem érdekes neked, hogy könyvelőként, sok más nőhöz képest, abban cégben keres kiemelkedően jól, ami a családi fészekhez tartozik?
Olvasd el te újra, de úgy olvasd, hogy nagyon sok mindent nem tudsz a kedves delikvens, nagy igényű szép nőröl. És NE felejtsd el, miről szólt a kérdés.
És akkor után kezd el kritizálni engem, de maximum alapos indokokkal. Nem így, ahogy most csinálod.
"nem tűnt fel, nem érdekes neked, hogy könyvelőként, sok más nőhöz képest, abban cégben keres kiemelkedően jól, ami a családi fészekhez tartozik?"
● A multinál KERESEK "kiemelkedően" (leehtne jobb is 8 órában) 😁😁😁te elmebeteg...!
Harmadszor irom le.
Rengeteget tanultam/tanulok azért, hogy olyan pozicioban legyek, ahol vagyok! Mondd, te mit tettél azért, hogy szép Nőt kapj?
A SAJÁT cégünlben a könyvelést ÉN végzem!!! "INGYEN!!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!