Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénz és az érdekek mindent befolyásolnak?
Mindenhol felső kategóriás autó mellett lehet látni a szép nőket.
Előbb látni őket gazdag öregemberrel, mint egy fiatal emberrel.
És még a nőknek van lelke, ők a jó emberek?
Az érdekek és a pénz! Semmi másról nem szól az egész.
Ha lenne lelkük, akkor érdekelné őket, hogy a férfi társadalomban kivel-mi van. Foglalkoznának azokkal is, akik mellett nem származik érdekük.
"Egyáltalán nem primitív párválasztási program, hogy olyan nőtöl akarom a szerelmet, aki néz is ki valahogy külsőleg és feltudok rá izgulni az ágyban."
Kéne tudni szöveget értelmezni.
Nem azt írtam, hogy a te részedről primitív program, ha neked elég ennyi, lehet mellé "agyatlan, lelketlen"(függetlenül attól, hogy én erről mit gondolok), hanem azt, hogy egy kicsit is értelmes nőnek nem elég, hogy egy férfinak van valami a lába között (mert korábban azt kifogásoltad, hogy ez nekünk önmagában nem elég), hanem vannak más szűrői is a párválasztásnál.
"Te kisebbségi komplexusban szenvedsz, hogy éjszaka egy vadidegen embernek magyarázod meg, hogy ki kinek mivel tartozik vagy nem tartozik női szemszögből?"
Akinek ezt írtad, annak semmi nem utal a hozzászólásában arra, hogy kisebbségi komplexusban szenvedne.
Azt próbálja veled - több másik hozzászólóhoz hasonlóan, de sajnos a reakcióidat látva eredménytelenül - megértetni, hogy nincsen benne semmi logika, hogy szerinted annak kéne változnia, aki köszöni, jól van, jól érzi magát a bőrében, nem pedig neked lenne érdemes változni ahhoz, hogy jobb legyen az életed, ha a jelenlegi helyzeteddel nem vagy elégedett.
Totálisan észszerűtlen azt várnod, hogy más emberek a te szempontjaidhoz igazodva, a te érdekeben változzanak, miközben te saját magadért nem teszed meg, amiben lenne mozgástered.
De értem nyilván, hogy másokat hibáztatni és magadat áldozatnak érezni könnyebb, mint változni, dolgozni saját magadon, többet tenni magadért, mint amennyit most teszel.
Ha degradáló felvetésnek érzed, hogy nekem nőként több szempontom van párválasztásnál, mint aminek szerinted lennie kéne, így nem elég, ami egy "férfi lába között van", (és ezzel más, kicsit is értelmes nő is így van), azzal neked van dolgod.
Erre te pedig ezt gondoltad értelmes és releváns válasznak:
"Az értelmet inkább hagyjuk azoknál a nőknél , akik valóban szépek.
A pénzéhség és a haszonelvűség ördögi észjárás és a lidérchez tartozik.
Ne nevezzük értelmességnek."
Ha úgy gondolod, hogy nem értelmes döntés egy nő részéről többet várni egy párkapcsolattól, minthogy a férfinek legyen farka, és ennél komolyabb igényeket támasztani már egyenesen pénzéhesség, akkor már tényleg nem csodálkozom azon, hogy te aranyásókat vizionálsz magad körül mindenütt.
Amúgy másnak is feltűnt, hogy olyan dolgokkal vádol meg embereket, meg olyanokat vetít ki másokra, amik valójában őt jellemzik?
Pszichológus Ági véleményére azért kíváncsi lennék, hogy szerinte milyen problémái lehetnek a kérdezőnél.
"A magamfajta ember meg majd megvesz kilóra, ha lesz miből."
● tévedés! Engem biztosan nem. Meg még sok más Nőt sem! Mint mondottam volt, (azon túl, hogy férjnél vagyok) nekem senki nem mondja meg, hogy mit csinálhatok, a férjem sem, a legtöbb Nő nem tudna egyutt lenni olyannal, aki megmondja, hogy hova menjek kapálni és társai.....!
A jó egzisztencia, csak rajtengedély, nem garancia semmire! Ha mellé egy ostoba, hínsoviniszta incel f*szkalap vagy, akkor esélyed nincs a legtöbb Nőnél!
Na mentem futni, de persze csak azért, hogy neked szar legyen és sóvároghass, még véletlenül sem azért, mert szeretnék fiatalosan kinezni, egészsegesen, nem elhízva..
305:
Aki éjfélkor egy számára vadidegen emberrel szemben olyan dolgokat magyaráz meg, ami egyébként magától értetődően egyértelmű és világos, azért küzd, hogy a kicsi igazát próbálja erőltetni teljesen feleslegesen, az bizony részben kisebbségi komplexusban szenved. Mert egyébként az is látszik, hogy nem biztos önmagában. De nézd meg alul a saját szemeddel , tuti , hogy nem megy százzal, mert most meg azt ecsetelgeti, hogy MIÉRT megy el futni, pont nekem:) . Ha ezeket a dolgokat te nem veszed észre, akkor nagyon sajnálom.
306:
Nem biztos, hogy dolgom van azzal, amit te degradálsz. vannak olyan dolgok az életben, amik a maga módján úgy jók, ahogy vannak. és attól még hogy degradálni képesek , az még nem egyenesen arányos azzal, hogy abban változni kellene. Alapvetően a gondolatmenet működhetne is, amiket leírsz.
Ezt is leírtam. Én magam is el tudnék viselni egy normális párkapcsolatot, ami működőképes és nem csupán a szexről szól....Amiben egy nő nagyobb igényeket támaszt annál, minthogy mekkora karakter van valakinek a lába között...
De kérdés, hogy mégis mennyivel nagyobbak és komolyabbak azok az igények, főleg , ha az anyagiakat vesszük alapul. Mert manapság , ha körbenézel, nagyon kevés az a férfi, sőt szinte az átlagfizetésű emberek között nincs is olyan figura, akinek a párja olyan nő lenne, amilyenről én beszélek, pedig ilyenek vannak-léteznek ebben a társadalomban.
Következésképpen biztos velük is valami baj van, hogy nincs kapcsolatuk, vagy nincs olyan párjuk , amilyet szeretnének. De lehet hogy inkább ahelyett, hogy megmagyarázzátok a dolgokat, mélyen át kellene látni, hogy ez a fene nagy rosszindulat, meg a férfiak lenézése vezetett odáig az idők folyamán , hogy mára ezek a konfliktusok kialakultak!
307:
Pszichológus Ági az egy internetes karakter volt a múltban. Legalábbis számomra. Én idősebb voltam és vagyok is nála 2 évvel. Pszichológus Áginak az volt a baja, hogy a véleményemet leírtam részére. Nem bírt relevanciával , abban a tekintetben, hogy Ágika egy pénzéhes dög a mai napig és az is volt. tehát nem jöttünk volna össze akkor sem, ha nem ismeri meg a véleményforrásomat. Nem jön és nem jött össze ő senkivel sem. Tartogatja azt , ami a lába közt van annak az embernek, akinek ti is tartogatjátok. Annak az embernek , akinek a kényelmes életért cserébe nyújtanak majd valamit....
Tudom, hogy ti alapvetően máshogy gondoljátok.
De egy férfitől, a fiatal éveiben nem lehet elvárni azt, hogy alapból gazdag családba szülessen és azt sem, hogy anyagilag alapvetően meglegyen táltosodva.
Ettől függetlenül az élet folyamatban van, a biológia működik, az emberek élnek és nekem is, már ennyi év alatt, legalább két olyan nővel össze kellett volna hoznia a sorsnak, akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak annyira, hogy az a feltétel nélküli akaratnyilvánításon alapszik és tartalmas együttlétekkel és szerelemmel van teli. Mert ez kellett volna.
Az , hogy egy nő a gyerekszületés előrevetítése miatt potenciális párt választ magának, számára anyagilag megfelelő szempontokkal, az csak egy dolog. De amíg ez nem áll fennt, addig lehetne nézni úgy is az életet, ahogy ükanyáik tették, akik nem voltak luxusprostik. Akik ingyen és bérmentve adták testüket, lelküket.
Tehát egy nőnek életében lehetne olyan szakasza, amikor feltétel nélkül nyilvánít szexuális akaratot.
De már elvannak korcsosulva gyerekként is, a szülők is arra tanítják, hogy gazdag férfinél üssenek tanyát.
"Nem biztos, hogy dolgom van azzal, amit te degradálsz."
1) Én nem degradáltam semmit, te érezted degradálónak azt a véleményemet, hogy egy értelmes nő párválasztásnál nem csak nézi, hogy mi van egy férfi lába között - akkor sem, ha szerinted így lenne helyes.
2) Nem azt írtam, hogy azzal van dolgod, amit - szerinted - degradálok, hanem azzal, ha te a fenti véleményt degradálónak érzed magadra nézve.
(Ha így érthetőbb, arra céloztam, hogy esetleg elgondolkozhatnál azon, hogy te miért érzed degradálónak azt, ha egy nő többet vár el egy párkapcsolathoz, mint hogy a férfinek legyen pénisze.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!