Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem minden kontroll mániás férfi egyforma.
#10 - úgy érted, hogy akkor innentől cölibátusba vonulsz? A kontrollmániások és a nekik áldozatul esők számára ugyanúgy a pszichoterápia (illúziók nélküli önismeret) a megoldás, hogy kikerüljenek determinált állapotukból. De ezek szerint már bőven nyugdíjas éveidet taposod és új cipőt se látod érdemesnek venni.
#9 - Ne legyenek illúzióid. A kontrollmánia egy mentális diszfunkció, amit senki sem szeret, csak vannak nők, akiket a fel nem dolgozott lelki sérüléseik ilyen kapcsolatokba hajtanak. Egyszerűen ezek az emberek lesznek nekik szimpatikusak vagy ezeket érzik önmaguk számára elérhetőknek, mert általában olyan önértékelési hiányokkal küzdenek, amivel egy egészséges, felnőtt gondolkodású (nem kontrollmániás) férfit vagy elriasztanak maguktól vagy megmagyarázzák maguknak, hogy az miért nem jó nekik.
Abban egyetértek, hogy egy kontrollmániás nem feltétlenül rosszindulatú, hanem egyszerűen csak gyerekkori minták rángatják dróton öntudatlanul, azaz önreflexióra, a másik nézőpontjába való belehelyezkedésre képtelen. Amíg az ember nem keres magának egy vezetett terápiát, terapeutát, esélye sincs arra, hogy rálásson önmagára, az agy meg igyekszik minden erejével meggyőzni tulajdonosát arról, hogy ő jó, csak a világ hülye.
Van egy nagyon értelmes válaszoló, aki írta a 14-est is. Sajnos igaza van, akkor is ha neked nem tetszik. Az érett, felnőtt ember nem abból nyeri az önbizalmát, hogy a társát leuralja és kontroll alatt tartja. Ez sajnos a kisgyermekkorban megrekedt személyiségekre jellemző, mert csak ez ad nekik biztonságérzetet.
Terápiával bizonyos fokig javítható a helyzet.
Ha korrektek lennének ez onmagában nem lenne problema ha egy ffi irányito.
De általaban az ellenorzi a másikat és szabályozza aki maga jár tilosban meg ferde utakon. Azaz maga igényelné a folyamat kontrollt es pont nem a másik.
Elkeserítő, amikor pl. a féltékeny fél folyamat hibáztat, vádaskodik, számonkér, nyomoz, követ figyeltet, veszekszik, telefont csekkol balhezik a semmin, es mindekozben ő maga az aki nem korrekt es nem a masik.
Igenis lehet egy férfi korrekt módon irányító!
17 de ez a baj az iranyitassal hogy ez belulrol jon.
Elmeselek vmit:
ismertem egy bűnözőt.ill vele jartam. Több kocsija is volt az egyiket ide adta. Eltévedtem nem talaltam.oda ahova kene elkezdtek keeresni es ő sík ideg volt. Es miert?
Mert maxon azt hitte hogy leléptem a kocsival azt kiviszem az orszagbol es elpasszolom.
Mindenki magábol indul ki:(
A kontrollmanias is. Az ilyenek valahol valamiben/önmagukban bizonytalanok...es gyenge láncszemek valojában.
A leggyengébbek azok akiķnek a legnagyobb a hangjuk. Ők buknak el/vagy le leghamarabb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!