Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan férfiaknak, akik nem tudnak kapcsolatot kialakítani (incelek) nem kéne önsegítő csoportokat, terápiás üléseket létrehozni?
Szerintem segítséget kéne nyújtani ezeknek az embereknek. A blackpill, vagy akármi is olyan paranoiában, nárcisztikus személyiségzavarban, szenvedő embereket takar, akiknek semmi betegségbelátásuk és valóságérzetük nincsen..
Azoknak a srácoknak, akiket nem kebelezett be ez az agresszív incel ideológia, szerintem tényleg lehetne segíteni.
"A kérdés felvetője szerint nem"
A kerdes felvetoje onsegito csoportot emlit. A hangsuly az on- elotagon van.
Amugy te vagy akinek csak diplomas pasi kell, mert olyan entellektuel vagy? 🤣
36F incel
En csak azt nem tudom, hogyan tudnának a szomorú, elkeseredett incelek egymásnak segíteni, ha maguknak nem tudnak?
Mármint találkoznak, beszélnek az időjárásról, és utána mi lesz? Előbb utóbb néhány hónap után minden ilyen gyűlés attól szólna, hogy a nők szemét K*rvak, aztán egy szép este tömeges nemi erőszak lenne a vége.
És ezzel kin van segítve? Az inceleken, akik mehetnek börtönbe?
"ha maguknak nem tudnak"
Vannak, akik tudnak :)
36F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!