Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok összejönnétek olyan fiúval aki nem jó az ismerkedésben?
Nem tudom miért de nekem a barátnő találás mindig lehetetlen küldetésének tűnik. Meg nem vagyok társasági ember sem.
Mivel még nem volt barátnőm ezért bizonytalan vagyok az ismerkedésben. Amugy az élet többi részén megállom a helyem.
Meg szerintem jó barát lennék, csak a megismeréssel vannak gondjaim.
Én nem kezdenék egy ennyire önbizalomhiányos emberrel, pláne, hogy társaságba sem jár.
Nekem férfi kell, és nem kisfiú.
Ha nagyon jó pasi vagy, akkor a külsőd kompenzálhatja ezt a hiányosságot. Nem minden nőnél, de lesz olyan nő, aki egy adonisz külsejű férfiért bármit megtesz. Beszél helyette, kezdeményez helyette, esetleg még a férfi anyagi helyzete sem érdekli. Sok adonisz ezt ki is használja.
Ha viszont csak átlagos férfi vagy (ettől még tarthat helyesnek olyan nő, aki családot, gyereket, komoly kapcsolatot akar, mert olyankor a sok nő a külsőből enged le a személyiséggel és egzisztenciával szemben), akkor a oda kell tenned magad férfiasan határozott férfiként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!